Vem är jag?

Jag är psykolog och kognitiv-analytisk psykoterapeut. Jag är även pedagogie magister (PeM) och funktionsinriktad musikterapeut. Jag erbjuder korttidsterapi, psykoterapi och enskilda konsultationer. Jag jobbar på svenska, finska och engelska. Vi kan även vid behov mötas på distans.

Du är välkommen i den situation du befinner dig i då livet känns tungt och svårt av en eller annan anledning och du önskar utomstående psykologisk hjälp och stöd. Det kan handla om plötsligt uppkomna smärtsamma svårigheter som livet kan ställa en inför eller om psykiska svårigheter som har byggts upp under en lång tid. Tillsammans kartlägger vi din situation samt vilken hjälp som skulle vara till största nytta för dig.

Orsaker till att kontakta mig: Vanliga svårigheter som jag har jobbat med är: depression, ångest och oro, stress, utmattning, svårigheter med självkänsla, svårigheter i mänskorelationer, utmaningar i föräldraskap, anpassningssvårigheter, trauma eller kriser av olika slag.

Tjänster och priser

  • FPA-terapi – För tillfället inga lediga FPA-tider
  • Korttidsterapi – 125 € / 45 min
  • Psykoterapi – 125 € / 45 min
  • Kris- eller konsultationsmöte – 180 € / 60 min

Nästa lediga tider

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Mer information om sätt at arbeta

Som terapeut är jag noggrant lyssnande, empatisk, aktiv och varm. Viktigt för mig är att skapa ett lugn och en trygghet i mottagningsrummet så att vi kan stanna upp och vända blicken inåt hos dig. Jag vill möta dig där du är och strävar efter att anpassa mitt arbetssätt mot vad som är viktigt och möjligast hjälpsamt i varje enskild relation och process.

Min terapeutiska referensram är kognitiv-analytisk och integrativ. Vi bildar oss till en början tillsammans en djup förståelse av känslor, tankar och handlingsmönster som skapar svårigheter i ditt liv. Vi arbetar tillsammans för att förstå vad som skapar hinder för den förändring du skulle önska och söker nya vägar att gå för att du skall må bättre. Ibland är en kortare målinriktad process till bästa hjälp, ibland behövs mer tid och ett långvarigare terapeutiskt stöd.

Jag använder vid behov gärna olika metoder och övningar för att effektivera det terapeutiska arbetet både på mottagningen och som hemuppgifter. Att skapa en tillitsfull och trygg samarbetsrelation är centralt.

Utbildning och erfarenhet

Jag har mångsidig erfarenhet av att möta både individer och familjer i behov av stöd. Jag har jobbat med barn, unga, vuxna och familjer som psykolog såväl i grundskolor som i gymnasium och yrkesskola i många år. Sedan 2020 har jag jobbat som psykolog/psykoterapeut med vuxna och unga vuxna med såväl aktivt förändringsfokuserade korttidsterapier som längre psykoterapeutiska processer på Shortum/Heltti.

Före utbildningen till psykolog har jag jobbat med planering, undervisning och forskning i inlärning och på högskola i flera år. Det har gett mig kunnande, t.ex. en djup förståelse av inlärning och förutsättningar som behövs för personlig förändring och utveckling som jag även kan använda mig av i mitt jobb som psykoterapeut. Jag har också bott utomlands (Kina, Sverige) i längre perioder.