Utbildningspsykoterapi

Utbildningspsykoterapi erbjuds av våra psykoterapistudenter under intensiv arbetshandledning. Utbildningspsykoterapi är faktiskt en sällsynt behandling, eftersom det inte finns någon annan gång en terapeut får så mycket stöd och hjälpande händer i den terapeutiska processen.

I psykoterapiutbildningen ingår intensiv arbetshandledning, där psykoterapeutstuderande diskuterar och får vägledning om terapeutiska fenomen med en erfaren arbetshandledare i en konfidentiell miljö.

HUR MYCKET KOSTAR utbildningsPSYKOTERAPI?

Pris från. 59 € / 45 min

För terapeutspecifika priser, se respektive terapeuts profil och onlinebokning under respektive terapeuts tjänster. Behandling som ges av en yrkesutbildad person som genomgår psykoterapiutbildning berättigar inte till stöd från FPA.

NÄR ÄR DET DAGS FÖR utbildningsPSYKOTERAPI?

Utbildningspsykoterapi kan vara kort- eller långsiktig, så den är lämplig för både lättare och mer komplexa utmaningar.

Varför välja withHeltti utbildningspsykoterapi?

Expertis

Du kan lita på vår expertis. Med oss vet du att du får den bästa servicen i branschen. Vi har endast valt ut terapeuter med de högsta kraven på bakgrund och lämplighet.

Effektivitet

Förändringar i siffror. Under 2023 kunde vi erbjuda terapi till 2 190 klienter. Nästan alla upplevde att deras arbetsförmåga hade förbättrats, med ett genomsnitt på 4,2 på en nöjdhetsskala från 1 till 5.

Hållbarhet

Lång psykoterapi är inte den bästa lösningen för allt. Vi är medvetna om att olika långa terapier passar olika situationer och rekommenderar inte längre terapier än nödvändigt. Detta gör det möjligt för klienter att få tillgång till terapi snabbare och hjälper till att förhindra att problem blir utdragna. Under 2023 varade våra korttidsterapier i genomsnitt 6,8 besök.

Så här enkelt kan du komma till din första terapisession

Möt terapeuterna

Alla våra terapeuter är de bästa inom sitt område, så allt du behöver göra är att välja vem du vill prata med. Du kan alltid byta terapeut om du behöver.

Boka ditt första besök

Det är enkelt att boka din första tid och du kan göra det bekvämt på vår webbplats. Du kan välja mellan distansmöten eller möten på plats med den terapeut du önskar.

KOM PÅ PLATS

Före ditt första besök får du ett välkomstepostmeddelande med enkla instruktioner om hur du kommer till både möten på plats och distansmöten.

Vanliga frågor om utbildningspsykoterapi

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om utbildningspsykoterapi. Om du inte hittar det svar du söker kan du också kontakta oss direkt, till exempel genom att skicka ett e-postmeddelande till våra terapeuter.

Bekanta dig med våra terapeuter

Här hittar du alla våra psykoterapistudenter som erbjuder terapi på svenska. Om du inte kan hitta en ledig tid kan du be terapeuten om en tid via e-post. Det viktiga är att ta det första steget: det är då knutarna börjar lösas upp.