Perheterapia

Perheterapia on monesti hyödyllinen tuki kuormittavaan elämäntilanteeseen. Varaa ensiaika, jotta pääsemme yhdessä helpottamaan tilannettanne mahdollisimman pian.

Perhe voi olla lähde syvään hyvinvointiin, yhteisöllisyyteen – ja samalla lähde syvimpiin ristiriitoihin ja tuskan aiheisiin. Perheterapia on yleensä lyhytkestoista noin 3–20 terapiakertaa perheen tarpeista riippuen, mutta voi kestää myös pidempään. Perheterapiaan voi tarvittaessa hakea KELA-tukea, jota voi saada jopa kolmen vuoden ajan.

Voitte tulla koko perheen kanssa, muutamien perheenjäsenten kanssa tai jopa yksin. Vaikka juuri nyt saattaa tuntua kaukaiselta, jo muutaman tapaamisen työskentely voi selkiyttää tilannettanne ja auttaa rakentamaan uutta ymmärrystä ja suuntaa tilanteeseenne.

Paljonko perheterapia maksaa?

Hinta alk. 180 € / 90 min

Terapeuttikohtaiset hinnat näet jokaisen terapeutin profiilista sekä nettiajanvarauksesta kunkin terapeutin palveluiden kohdalta. Lue lisää terapiahinnoittelustamme.

Milloin perheterapiaan?

Moni ajattelee, että perheterapiaan voi tulla vasta kun perheen arki on kriisissä. Perheterapiaan voi ja kannattaakin monesti tulla jo ennaltaehkäisevästi esimerkiksi elämänmuutosten tai haastavien aikojen kynnyksellä ja arjen tasapainon löytymistä toivoen jo ennen kuin tilanne on kriisiytynyt. Perheterapiaan voit varata ajan ilman lähetettä.

Miksi withHeltin perheterapia?

Asiantuntemus

Meidän osaamiseen voit luottaa. Meillä tiedät, että saat alamme parasta palvelua. Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoiset.

Vaikuttavuus

Muutokset lukuina. Vuonna 2023 saimme tarjota terapiaa 2 190 asiakkaalle. Lähes kaikki kokivat työkykynsä parantuneen ja tyytyväisyysasteikolla 1–5 keskiarvo oli 4,2.

Vastuullisuus

Pitkä psykoterapia ei ole paras ratkaisu kaikkeen. Tunnistamme, että eri tilanteisiin sopivat eripituiset terapiat, emmekä suosittele pidempiä terapioita kuin on tarpeen.

Sinun tulee hyväksyä statistics, marketing -evästetyypit nähdäksesi sisällön.

Näin helposti pääset terapiaan ensikäynnille

Tutustu terapeutteihin

Kaikki terapeuttimme ovat alamme huippuja, joten riittää, että valitsette, kenelle teidän olisi mukava jutella. Voitte aina vaihtaa terapeuttia tarvittaessa.

Varaa ensiaika

Ensiajan varaaminen on helppoa ja voitte tehdä sen kätevästi verkkosivullamme. Voitte valita lähi- tai etäajan valitsemallesi terapeutille.

Saavu paikalle

Saatte ennen ensikäyntiä sähköpostiin tervetulokirjeen, josta saatte helpot ohjeet sekä lähi- että etätapaamiseen saapumiseen.

Varaa aika helposti netistä

Tästä näet kootusti seuraavat vapaat perheterapia-ajat. Monesti aikoja on saataville jopa seuraavalle päivälle. Tärkeintä on ottaa ensiaskel: siitä solmut lähtevät aukeamaan.

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Usein kysyttyjä kysymyksiä perheterapiasta

Keräsimme tähän muutamia tyypillisimmin kysyttyjä kysymyksiä perheterapiaan liittyen. Mikäli ette löytäneet etsimäänne vastausta, voitte olla meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse (withheltti@heltti.fi tai suoraan terapeuttiisi etunimi.sukunimi@heltti.fi) tai laittamalla viestiä Instagramissa: @with.heltti. Ettehän kuitenkaan tietoturvasyistä jaa meille Instagramissa mitään arkaluontoista tietoa.

Sinun tulee hyväksyä statistics, marketing -evästetyypit nähdäksesi sisällön.