Terapi i Esbo

Letar du efter terapi i Esbo? På vårt mysiga och välkomnande kontor i Hagalund har vi ett team av erfarna terapeuter med bakgrund inom psykologi och psykoterapi.

Terapitjänster i Esbo

VISSTE DU ATT DU KAN FÅ TERAPI ONLINE?

Most of our therapists also offer therapy sessions remotely, allowing you to attend appointments easily and quickly from the comfort of your home. In this way, you can choose a therapist from even more distant locations if you prefer.

Terapi i Esbo

Atmosfären på vår mottagning i Esbo är mysig och hemtrevlig, och i vårt väntrum ”Lempi Café” är du välkommen att njuta av en kopp kaffe eller te, koppla av, läsa en tidning eller till och med sticka. Din terapeut kommer och möter dig där och hämtar dig till terapirummet.

I Hagalund har vi över 30 terapeuter som är redo att hjälpa och stödja dig i olika utmanande livssituationer, då du känner behov av professionell vägledning. Att erbjuda högkvalitativ terapi som ger resultat, är kärnan i allt vi gör. Alla våra terapeuter har en gedigen utbildningsbakgrund, och vi förbättrar kontinuerligt vår expertis genom olika utbildningsprogram.

Vad gör oss till rätt val för terapi?

  • Kvalifikationer: Vi har noggrant valt ut terapeuter med bakgrund och lämplighet på hög nivå. Nästan alla är psykologer och/eller psykoterapeuter.
  • Ansvarstagande: Det viktigaste är att boka en tid för den första sessionen så att du kan få hjälp så tidigt som möjligt. Vår expertis är att hjälpa dig därifrån och framåt.

ESPOO

Tapiola

Business Park Spektri, Pilotti-talo,
Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo

Varför välja withHeltti terapi?

Expertis

Du kan lita på vår expertis. Med oss vet du att du får den bästa servicen inom området. Vi har noggrant valt ut terapeuter med högkvalitativ bakgrund och lämplighet för vårt team.


Effektivitet

Förändringar i antal: Under 2023 kunde vi erbjuda terapi till 2 190 klienter. Nästan alla upplevde en förbättring av sin arbetsförmåga, och på en nöjdhetsskala från 1-5 var det genomsnittliga betyget 4,2.

Hållbarhet

Långvarig psykoterapi är inte den bästa lösningen för alla. Vi är medvetna om att olika situationer kräver terapier av varierande längd, och vi rekommenderar inte längre terapier än nödvändigt.