Pariterapia

Pariterapia on monesti hyödyllinen tuki kuormittavaan elämäntilanteeseen. Ensiajan varaaminen kannattaa, jotta pääsemme yhdessä helpottamaan tilannettanne mahdollisimman pian.

Pariterapia on psykoterapian muoto, jonka tarkoituksena on tukea pariskuntien vuorovaikutusta ja auttaa ratkaisemaan yhteisiä konflikteja. Pariterapiaan voit tulla yhdessä kumppanisi tai kumppaneidesi kanssa, mutta aivan yhtä hyvin voit tulla halutessasi myös yksin.

Paljonko pariterapia maksaa?

Hinta alk. 180 € / 90 min

Terapeuttikohtaiset hinnat näet jokaisen terapeutin profiilista sekä nettiajanvarauksesta kunkin terapeutin palveluiden kohdalta. Lue lisää terapiahinnoittelustamme. Tiesitkö, että voit hakea myös pariterapiaan tukea Kelalta?

Milloin pariterapiaan?

Moni ajattelee, että pariterapiaan voi tulla vasta kun parisuhde on kriisissä. Pariterapiaan hakeudutaan kuitenkin yhä useammin jo ennaltaehkäisevästi ja silloin kun tilanne ei vielä ole kriisiytynyt.

Pariterapia on tyypillisesti lyhytkestoista, noin 3–20 terapiakertaa, mutta voi kestää myös pidemmän jakson. Tyypillisin kesto on alle 10 kertaa, tilanteestanne ja tarpeistanne riippuen.

Miksi withHeltin pariterapia?

Asiantuntemus

Meidän osaamiseen voit luottaa. Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoiset.

Vaikuttavuus

Muutokset lukuina. Vuonna 2023 saimme tarjota terapiaa 2 190 asiakkaalle. Lähes kaikki kokivat työkykynsä parantuneen ja tyytyväisyysasteikolla 1–5 keskiarvo oli 4,2.

Vastuullisuus

Pitkä psykoterapia ei ole paras ratkaisu kaikkeen. Tunnistamme, että eri tilanteisiin sopivat eripituiset terapiat, emmekä suosittele pidempiä terapioita kuin on tarpeen.

Näin helposti pääset terapiaan ensikäynnille

Tutustu terapeutteihin

Kaikki terapeuttimme ovat alamme huippuja, joten riittää, että valitsette, kenelle teidän olisi mukava jutella. Voitte aina vaihtaa terapeuttia tarvittaessa.

Varaa ensiaika

Ensiajan varaaminen on helppoa ja voitte tehdä sen kätevästi verkkosivullamme. Voitte valita lähi- tai etäajan valitsemallesi terapeutille.

Saavu paikalle

Saatte ennen ensikäyntiä sähköpostiin tervetulokirjeen, josta saatte helpot ohjeet sekä lähi- että etätapaamiseen saapumiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä pariterapiasta

Keräsimme teille tähän muutamia tyypillisimmin kysyttyjä kysymyksiä pariterapiaan liittyen. Mikäli ette löydä etsimäänne vastausta, voitte olla meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse (withheltti@heltti.fi tai suoraan terapeuttiisi etunimi.sukunimi@heltti.fi) tai laittamalla viestiä Instagramissa: @with.heltti. Ettehän kuitenkaan tietoturvasyistä jaa meille Instagramissa mitään arkaluontoista tietoa.

Varaa aika helposti netistä

Tästä näet kootusti seuraavat vapaat pariterapia-ajat. Monesti aikoja on saataville jopa seuraavalle päivälle. Tärkeintä on ottaa ensiaskel: siitä solmut lähtevät aukeamaan.

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.