Koulutuspsykoterapia

Koulutuspsykoterapiaa tekevät intensiivisessä työnohjauksessa olevat psykoterapeuttiopiskelijamme. Koulutuspsykoterapia on oikeastaan harvinaista herkkua, sillä milloinkaan muulloin terapeutti ei saa yhtä paljon tukea ja auttavia käsiä terapiaprosessin toteuttamisessa.

Koulutuspsykoterapiaan kuuluu tiivis työnohjaus, jossa psykoterapeuttiopiskelija käsittelee ja saa ohjausta terapian ilmiöihin kokeneen työnohjaajan kanssa luottamuksellisesti.

Paljonko koulutuspsykoterapia maksaa?

Hinta alk. 59 € / 45 min

Terapeuttikohtaiset hinnat näet jokaisen terapeutin profiilista sekä nettiajanvarauksesta kunkin terapeutin palveluiden kohdalta. Lue lisää terapiahinnoittelustamme. Psykoterapiakoulutuksessa olevan ammattilaisen antamaan hoitoon ei voi saada Kelan tukea.

Milloin koulutuspsykoterapiaan?

Koulutuspsykoterapia voi olla lyhyt- tai pitkäkestoisempaa eli se sopii sekä kevyempiin että monisyisempiin haasteisiin.

Miksi withHeltin koulutuspsykoterapia?

Asiantuntemus

  • Meidän osaamiseen voit luottaa. Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoiset. Tuemme terapeuttejamme muun muassa laadukkaalla, säännöllisellä työnohjauksella sekä erilaisilla täydennyskoulutuksilla.

Vaikuttavuus

  • Muutokset lukuina. Vuonna 2023 saimme tarjota terapiaa 2 190 asiakkaalle. Lähes kaikki kokivat työkykynsä parantuneen ja tyytyväisyysasteikolla 1–5 keskiarvo oli 4,2.

Vastuullisuus

  • Pitkä psykoterapia ei ole paras ratkaisu kaikkeen. Tunnistamme, että eri tilanteisiin sopivat eripituiset terapiat, emmekä suosittele pidempiä terapioita kuin on tarpeen.

Sinun tulee hyväksyä statistics, marketing -evästetyypit nähdäksesi sisällön.

Näin helposti pääset terapiaan ensikäynnille

Tutustu terapeutteihin

Kaikki terapeuttimme ovat alamme huippuja, joten riittää, että valitset, kenelle sinun olisi mukava jutella. Voit aina vaihtaa terapeuttia tarvittaessa.

Varaa ensiaika

Ensiajan varaaminen on helppoa ja voit tehdä sen kätevästi verkkosivullamme. Voit valita etä- tai lähiajan valitsemallesi terapeutille.

Saavu paikalle

Saat ennen ensikäyntiä sähköpostiisi tervetulokirjeen, josta saat helpot ohjeet sekä lähi- että etätapaamiseen saapumiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä koulutuspsykoterapiasta

Keräsimme sinulle tähän muutamia tyypillisimmin kysyttyjä kysymyksiä koulutuspsykoterapiaan liittyen. Mikäli et löydä etsimääsi vastausta, voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse (withheltti@heltti.fi tai suoraan terapeuttiisi etunimi.sukunimi@heltti.fi) tai laittamalla viestiä Instagramissa: @with.heltti. Ethän kuitenkaan tietoturvasyistä jaa meille Instagramissa mitään arkaluontoista tietoa.

Tutustu psykoterapeuttiopiskelijoihimme

Tästä löydät kaikki withHeltissä koulutuspsykoterapiaa tekevät mielen asiantuntijat. Mikäli haluat mahdollisimman nopeasti ensikäynnille, klikkaa tästä ja näet kootusti seuraavat vapaat ajat. Monesti aikoja on saataville jopa seuraavalle päivälle. Tärkeintä on ottaa ensiaskel: siitä solmut lähtevät aukeamaan.