Psykoterapia

Psykoterapia on psykoterapeutin tarjoamaa terapiaa, joka tukee sinua silloin, kun olet voinut jo pidempään huonosti.

Pitkä psykoterapia lähtee liikkeelle alkukartoituksesta, jossa jäsennellään kanssasi ongelma, muutostoiveet ja muutoksen esteet. Terapia räätälöidään vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi, tavoitteitasi ja tilannettasi. Psykoterapeuttisi työkalupakissa on erilaisia työmenetelmiä, joista räätälöimällä rakentuu sopiva työskentelytapa useimpiin erilaisiin tarpeisiin.

Mitä psykoterapia maksaa?

Hinta alk. 105 € / 45 min

Terapeuttikohtaiset hinnat näet jokaisen terapeutin profiilista sekä nettiajanvarauksesta kunkin terapeutin palveluiden kohdalta. Lue lisää terapiahinnoittelustamme.

Mitä psykoterapia on?

Psykoterapia on terapiamuoto, joka on tarkoitettu pitkäjänteiseksi tueksi toimivampien olemisen ja tekemisen tapojen löytämiseen ja juurruttamiseen. Psykoterapia kestää tyypillisesti 1–3 vuotta, jonka aikana tapaat psykoterapeuttiasi säännöllisesti yhdessä sopiminanne ajankohtina.

Näin helposti pääset terapiaan ensikäynnille

Tutustu terapeutteihin

Kaikki psykoterapeuttimme ovat alamme huippuja, joten riittää, että valitset, kenelle sinun olisi mukava jutella. Voit aina vaihtaa terapeuttia tarvittaessa.

Varaa ensiaika

Ensiajan varaaminen on helppoa ja voit tehdä sen kätevästi verkkosivullamme. Voit valita etä- tai lähiajan valitsemallesi terapeutille.

Saavu paikalle

Saat ennen ensikäyntiä sähköpostiisi tervetulokirjeen, josta saat helpot ohjeet sekä lähi- että etätapaamiseen saapumiseen.

Varaa aika tästä helposti

TÄSTÄ NÄET KOOTUSTI SEURAAVAT VAPAAT psykoTERAPIA-AJAT.
TÄRKEINTÄ ON OTTAA ENSIASKEL: SIITÄ SOLMUT LÄHTEVÄT AUKEAMAAN.

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Usein kysyttyjä kysymyksiä psykoterapiasta

Keräsimme sinulle tähän muutamia tyypillisimmin kysyttyjä kysymyksiä psykoterapiaan liittyen. Mikäli et löydä etsimääsi vastausta, voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse (withheltti@heltti.fi tai suoraan terapeuttiisi etunimi.sukunimi@heltti.fi) tai laittamalla viestiä Instagramissa: @with.heltti. Ethän kuitenkaan tietoturvasyistä jaa meille Instagramissa mitään arkaluontoista tietoa.

Miksi withHeltin psykoterapia?

Asiantuntemus

  • Meidän osaamiseen voit luottaa. Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoiset. Tuemme terapeuttejamme muun muassa laadukkaalla, säännöllisellä työnohjauksella sekä erilaisilla täydennyskoulutuksilla.

Vaikuttavuus

  • Muutokset lukuina. Vuonna 2023 saimme tarjota terapiaa 2 190 asiakkaalle. Lähes kaikki kokivat työkykynsä parantuneen ja tyytyväisyysasteikolla 1–5 keskiarvo oli 4,2.

Vastuullisuus

  • Pitkä psykoterapia ei ole paras ratkaisu kaikkeen. Tunnistamme, että eri tilanteisiin sopivat eripituiset terapiat, emmekä suosittele pidempiä terapioita kuin on tarpeen.