Psykoterapia

Psykoterapian tarkoitus on tukea silloin, kun olet voinut jo pidempään huonosti, arjessa ja ihmissuhteissa takkuaa oikein urakalla. Silloin tarvitaan pitkäjänteistä tukea uudenlaisten, toimivampien olemisen ja tekemisen tapojen löytymiseen ja juurruttamiseen.

Kultakutri tarina on ehkä sinulle tuttu? Tarinassa Kultakutri harhautuu karhujen taloon ja testaa tuoleja, puuroa ja sänkyjä. Jokin on liian iso, toinen liian kova tai polttava. Kunnes lopulta löytyy sopiva.

Sama idea pätee myös terapian saralla. Ongelman tai haasteen vaikeusaste on olennainen sille minkälaista apua sinä tai läheisesi tarvitsee. Alla kerromme mikä ero psykoterapialla ja lyhytpsykoterapialla on – ja kenelle ne sopivat.

Paljonko psykoterapia maksaa?

Hinta alk. 105 € / 45 min

Terapeuttikohtaiset hinnat näet jokaisen terapeutin profiilista sekä nettiajanvarauksesta kunkin terapeutin palveluiden kohdalta. Lue lisää terapiahinnoittelustamme.

erilaiset polut psykoterapiaan

Psykoterapiajakson (esimerkiksi lyhytpsykoterapiana) voit käydä myös omakustanteisesti tai aloittaa psykoterapian omakustanteisesti ennen päätöstä Kelan kuntoutuspsykoterapiasta. Mikäli kuntoutuspsykoterapia myönnetään, maksaa Kela 57,60 € käynnistä.

Löydät meiltä myös laadukasta koulutuspsykoterapiaa (alk. 59 € / 45 min), jota tekevät intensiivisessä työnohjauksessa olevat psykoterapeuttiopiskelijamme, monesti psykologitaustalla.

Miksi withHeltin psykoterapia?

Asiantuntemus

  • Meidän osaamiseen voit luottaa. Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoiset. Tuemme terapeuttejamme muun muassa laadukkaalla, säännöllisellä työnohjauksella sekä erilaisilla täydennyskoulutuksilla.

Vaikuttavuus

  • Muutokset lukuina. Vuonna 2023 saimme tarjota terapiaa 2 190 asiakkaalle. Lähes kaikki kokivat työkykynsä parantuneen ja tyytyväisyysasteikolla 1–5 keskiarvo oli 4,2.

Vastuullisuus

  • Pitkä psykoterapia ei ole paras ratkaisu kaikkeen. Tunnistamme, että eri tilanteisiin sopivat eripituiset terapiat, emmekä suosittele pidempiä terapioita kuin on tarpeen.

Näin helposti pääset terapiaan ensikäynnille

Tutustu terapeutteihin

Kaikki lyhytterapeuttimme ovat alamme huippuja, joten riittää, että valitset, kenelle sinun olisi mukava jutella. Voit aina vaihtaa terapeuttia tarvittaessa.

Varaa ensiaika

Ensiajan varaaminen on helppoa ja voit tehdä sen kätevästi verkkosivullamme. Voit valita etä- tai lähiajan valitsemallesi terapeutille.

Saavu paikalle

Saat ennen ensikäyntiä sähköpostiisi tervetulokirjeen, josta saat helpot ohjeet sekä lähi- että etätapaamiseen saapumiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä psykoterapiasta

Keräsimme sinulle tähän muutamia tyypillisimmin kysyttyjä kysymyksiä psykoterapiaan liittyen. Mikäli et löydä etsimääsi vastausta, voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse (withheltti@heltti.fi tai suoraan terapeuttiisi etunimi.sukunimi@heltti.fi) tai laittamalla viestiä Instagramissa: @with.heltti. Ethän kuitenkaan tietoturvasyistä jaa meille Instagramissa mitään arkaluontoista tietoa.

Varaa aika helposti netistä

Tästä näet kootusti seuraavat vapaat psykoterapia-ajat. Monesti aikoja on saataville jopa seuraavalle päivälle. Tärkeintä on ottaa ensiaskel: siitä solmut lähtevät aukeamaan.

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.