suomeksi

Vem är jag?

Livet överrumplar oss ibland med olika förändringar, olyckor och kriser som kan relateras till exempel till hälsan, arbetslivet eller personliga relationer. Det finns inga fel eller för små eller stora problem till att komma till mottagningen och dricka en kopp te och evaluera ifall jag är den person som du vill dela dina tankar med. 

Mer information om mitt sätt at arbeta:

Att prata med en utomstående expert kan hjälpa till med problemsituationer och olika dilemman – då relations problematiken utmattar en och förändringar skapar osäkerhet och tvivel i livet. Ibland är det viktigt att leta efter sätt att få en bättre balans mellan arbete och fritid och få stöd till att upprätthålla och öka sitt välbefinnande. Jag arbetar på svenska, finska och engelska. 

Orsaker till att kontakta mig: Man kan komma till min mottagning med en mängd olika orsaker. Samtalshjälp och olika övningar kan ge lindring till tillstånd som tar dina krafter och ge lösningar till hur hantera stress, relationssvårigheter, sömnproblematik, otillräcklighetskänslor och annat som känns utmattande i din livssituation.

Min utbildning:  PsM, psykolog, psykoterapeut YET, företagspsykolog, EMDR-terapeut

Tjänster

  • Korttidsterapi
  • Psykoterapi För tillfället inga lediga FPA-tider

”Elämä yllättää erilaisilla muutoksilla, onnettomuuksilla ja kriiseillä, jotka voivat liittyä esimerkiksi terveyteen, työhön tai yksityiselämän ihmissuhteisiin”

Marina