Terapiaa Espoossa

Etsitkö terapiaa Espoosta? Espoon Tapiolan kotoisassa ja lämminhenkisessä toimipisteessämme työskentelee joukko kokeneita psykologitaustaisia terapeutteja ja psykoterapeutteja.

Meille voit varata helposti ensiajan nettiajanvarauksesta. Sinun ei tarvitse tietää millainen tai minkä pituinen terapia olisi tilanteeseesi paras – meidän asiantuntijuuttamme on ymmärtää tilanteesi ja auttaa sinua eteenpäin.

Espoon terapiapalvelut:

Muistathan että voit myös varata etäaikoja

Suurin osa terapeuteistamme tarjoaa sinulle terapiaa myös etänä, jolloin pääset vastaanotolle helposti ja nopeasti esimerkiksi kotoa. Tällöin voit halutessasi valita terapeutin myös kauemmilta toimipisteiltä.

Espoon toimipiste

Espoon Helttilän tunnelma on kodinomainen ja odotusaulassamme voit halutessasi ottaa kupillisen teetä tai kahvia, istuskella, lukea lehteä tai vaikkapa neuloa. Kutsumme sitä Lempi Caféksi. Terapeuttisi tulee hakemaan sinut odotusaulasta terapiahuoneeseen.

Espoon Tapiolassa meitä työskentelee jo yli 30 terapeuttia. Autamme ja tuemme sinua erilaisissa kuormittavissa elämäntilanteissa, joissa kaipaat luotettavaa ammattilaista rinnalla kulkijaksi. Meille vaikuttavan ja laadukkaan terapian tarjoaminen on kaiken ytimessä. Kaikilla terapeuteillamme on laadukas pohjakoulutus ja ylläpidämme osaamistamme monipuolisin täydennyskoulutuksin.

Miksi terapiaan juuri meille?

  • Pätevyys: Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoisia. Heistä lähes kaikki ovat taustaltaan psykologeja ja/tai psykoterapeutteja.
  • Vastuullisuus: Tärkeintä on varata aika ensikäynnille, jotta saat avun mahdollisimman varhain. Meidän asiantuntijuuttamme on auttaa sinua tästä eteenpäin.

ESPOO

Tapiola

Business Park Spektri, Pilotti-talo,
Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo

Varaa aika terapiaan Espoon terapeuteille

Tästä näet kootusti kaikkien Espoossa toimivien terapeuttiemme seuraavat vapaat ajat. Lisäksi lähes kaikki terapeuttimme tarjoavat myös etäterapiaa.

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Miksi withHeltin terapiaan?

Asiantuntemus

  • Osaamiseemme voit luottaa. Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoiset. Useimmat terapeuttimme ovat psykologeja tai psykoterapeutteja. Lisäksi löydät meiltä psykoterapeutiksi opiskelevia sekä muita Valvira ammattinimikkeen omaavia terveydenhuollon ammattilaisia ja sosiaalipsykologeja. Lisäksi monella on muita lisäkoulutuksia.
  • Tuemme terapeuttejamme muun muassa laadukkaalla, säännöllisellä työnohjauksella sekä erilaisilla täydennyskoulutuksilla. Kaikki lyhytterapeuttimme ovat myös käyneet laadukkaan lyhytterapeuttisen työotteen koulutuksen.

Vaikuttavuus

  • Muutokset lukuina. Vuonna 2023 saimme tarjota terapiaa 2 190 asiakkaalle. Lähes kaikki kokivat työkykynsä parantuneen ja tyytyväisyysasteikolla 1–5 keskiarvo oli 4,2.
  • Lyhytterapia on luultua vaikuttavampaa. Lyhytterapiassa kaikkia asioita ei yritetä selvittää kerralla, vaan keskitytään 1–2 yhdessä rajattuun ongelmaan. Muutos yhdellä elämänalueella ja kokemus siitä, miten elämän tai työn haasteita voidaan kohdata, saa usein aikaan positiivisen ketjureaktion. Myönteinen muutos seuraa toistaan.

Vastuullisuus

  • Pitkä psykoterapia ei ole paras ratkaisu kaikkeen. Tunnistamme, että eri tilanteisiin sopivat eripituiset terapiat, emmekä suosittele pidempiä terapioita kuin on tarpeen. Tämä mahdollistaa asiakkaana nopeamman terapiaan pääsyn ja auttaa ehkäisemään ongelmien pitkittymistä, jolloin myös niiden hoitaminen on helpompaa ja nopeampaa. Jos olet epävarma oikeasta hoitomuodosta, varaa meille ensiaika lyhytterapiaan, jossa terapeutti arvioi sopivan etenemisen. Vuonna 2023 lyhytterapiamme kestivät keskimäärin 6,8 käyntiä.
  • Yhteiskuntavastuu on meille tärkeää. Tukeaksemme suomalaisten mielenterveyttä, käytämme varojamme myös veloituksettoman mielenterveyssisällön tuottamiseen. Tällä pyrimme mahdollistamaan yhdenvertaisemman pääsyn mielen ammattilaisten tuottaman luotettavan mielenterveystiedon äärelle. Valitessasi terapiantarjoajaksi meidät, tuet samalla tätä työtä.

Sinun tulee hyväksyä statistics, marketing -evästetyypit nähdäksesi sisällön.