Kuka olen?

Olen psykologi ja opiskelen parhaillaan psykoterapeutiksi traumapsykoterapeuttikoulutuksessa. Olen helposti lähestyttävä, lämmin ja empaattinen kuuntelija. Minulle on tärkeää etsiä yhdessä asiakkaan kanssa uusia oivalluksia hänen tilanteestaan. Olen aktiivinen kuuntelija, esitän kysymyksiä ja tarjoan asioihin uusia näkökulmia, jolloin haastavatkin asiat lähtevät usein avautumaan.

Minun kanssani voi käsitellä mm. jaksamiseen, uupumiseen, tunteisiin ja tunnetaitoihin, masennukseen ja ahdistukseen sekä ihmissuhteisiin, kuten vanhemmuuteen liittyviä pulmia. Olen työskennellyt laaja-alaisesti lasten, nuorten, perheiden ja vanhemmuuden sekä aikuisten mielenterveyden, opintojen ja työelämäkysymysten parissa.

Erityisosaamistani on masennuksen ja ahdistuksen tunnistaminen ja hoito, traumat ja kehollinen oireilu, vanhemmuuden tuki, odotus- ja vauva-ajan tuki, synnytyspelot ja -traumat, synnytyksen jälkeinen masentuneisuus tai ahdistuneisuus, raskaus- ja vauva-ajan menetykset sekä kaikenlaiset jaksamiseen liittyvät pulmat ja kysymykset elämän eri osa-alueilla.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Ahdistus, masennus, uupumus, pelot, huolet, viha, ärtymys, stressi, paniikki, trauma, kompleksinen trauma, kehityksellinen trauma, suru, menetys, somaattiset oireet, vanhemmuus, synnytyspelot, synnytyksen jälkeinen masennus, vauvaperhearki, jaksaminen, työssäjaksaminen, opiskeluihin liittyvät haasteet, ihmissuhteet

Palvelut ja hinnat:

  • Koulutuspyskoterapia – 79 € / 45 min
  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min
  • Lyhytterapia – 95 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Voit varata minulle ajan Helsingin Mannerheimintien toimipisteeseen tai etätapaamisajan. Teen iltavastaanottoja, joten palveluni on helposti saavutettavia myös esimerkiksi päivätyössä käyvälle. Olen helposti lähestyttävä ja annan tilaa asiakkaan omalle kerronnalle, ajatuksille ja tunteille. Kuuntelen tarkalla korvalla, ja esitän havaintoja ja kysymyksiä, joiden tarkoituksena on etsiä uusia oivalluksia ja jäsennystä asiakkaan tilanteeseen.

Minulle on tärkeää toimia aina asiakasta kunnioittavalla tavalla, mikä näkyy mm. empaattisena ja kannustavana työotteena. Olen tukena peilaamassa ja jäsentämässä asiakkaan omia kokemuksia, jotta voin auttaa löytämään yksilöllisessä elämäntilanteessa toimivat ratkaisut ajankohtaisiin huoliin. Työotteeni on aktiivisesti kuunteleva ja jäsentävä, tunne-, keho- ja traumaorientoitunut. Autan asiakasta tutustumaan itseensä ja omiin tunteisiinsa, luomaan yhteyttä aitoon itseensä ja omiin tarpeisiinsa, koska se luo aitoa hyvinvointia ja tukee jaksamista kestävällä tavalla.

Teen sekä voimavarakeskeistä ja nykytilan jäsentämiseen pyrkivää lyhytpsykoterapiaa että pidempikestoista traumapsykoterapeuttikoulutukseen kuuluvaa työnohjattua koulutuspsykoterapiaa. Lisäksi minulta voit varata kriisi- tai konsultaatiotapaamisen. Ensikäynnillä voimme keskustella tarkemmin tarpeistasi ja suunnitella kontaktia parhaiten sinun tarpeisiisi vastaavaksi.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen koulutukseltani psykologi (PsM) ja minulla on hyvät perusvalmiudet yleisimpien mielenterveyden haasteiden, kuten masennuksen ja ahdistuksen tunnistamiseen ja hoitoon. Opiskelen lisäksi parhaillaan Oulun yliopiston järjestämässä traumapsykoterapeuttikoulutuksessa Helsingissä traumaoireiden, pitkäkestoisen, kompleksisen ja kehityksellisen trauman ja dissosiaation psykoterapeuttista hoitoa. Minulla on koulutukseni puolesta hyvät terapeuttiset valmiudet lyhytterapiaan sekä työnohjattuna koulutuspsykoterapiaan.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt laaja-alaisesti lasten, nuorten, perheiden, vanhemmuuden, aikuisten mielenterveyden, työelämän ja opintojen sovellusten parissa ja minulla on hyvä kokonaistuntemus ihmisen mielestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä sekä mielenterveyspalveluista. Minulla on psykologin työkokemusta 15 vuotta julkiselta ja yksityiseltä sektorilta. Olen työskennellyt mm. vanhemmuuden tueksi vauvaperhepsykologina ja neuvolapsykologina, toisen ja korkea-asteen opiskeluhuollossa, nuorisopsykiatrialla, soveltuvuusarvioinnissa, kouluttajana sekä esihenkilö- ja kehitystehtävissä.

Palautteet

“Saara on aidosti hyväsydäminen ja välittävä, aina läsnä, tukee ja kuuntelee. Pohtii aina käytännön keinoja auttaa. Rehellinen ja luotettava ammattilainen.”

Asiakas

“Saaralle on todella helppo puhua. Hän saa taitavasti ajatusteni ytimestä kiinni ja esittäen oikeita kysymyksiä, hän auttaa minua tekemään hyviä oivalluksia. Saara on empaattinen ja rohkaiseva; hän tukee minua päätöksissäni ja olen saanut paljon kaivattu vahvistusta omaan vanhemmuuteni. Yhteistyö on kokoajan ollut kaikin puolin helppoa ja sujuvaa.”

Asiakas