Terapiassa-podcast

Terapiassa-podcastissa kaksi psykoterapeuttia vastaa katsojien kysymyksiin mielenterveyteen liittyvistä teemoista.

Lähetä kysymyksiä ennakkoon anonyymisti Instagramissa, seuraa podcast-jakson nauhoituksia IG-Livessä ja katso jaksot YouTubesta tai kuuntele Spotifysta.

Ti 7.5. KLO 19

Parisuhde ja uskottomuus

Lähetä kysymyksiä etukäteen anonyymisti @with.heltti Instagramissa. Kysymyksiin vastaavat psykoterapeutit Eira Eklund ja Katri Kanninen.

Te kysyitte, psykoterapeutit vastaavat

Olette kysyneet psykoterapeuteiltamme kiperiä kysymyksiä erilaisista mielen teemoista. Näissä jaksoissa psykoterapeuttimme istuvat kanssasi alas kuuntelemaan, keskustelemaan ja vastaamaan juuri sinulle. Pysähdy siis hetkeksi kanssamme ja syvennetään ymmärrystäsi seuraavista teemoista:

Kysy psykoterapeutilta

Kriisit

Tässä jaksossa kriiseihin erikoistunut kokenut psykoterapeutti Ferdinand Garoff ja psykoterapeutti Katri Kanninen vastavaat kysymyksiin kriiseistä. Jokaisen arkeen kuuluu odottamattomia ja haastavia elämäntapahtumia. Mitä tehdä, kun kohtaat kriisin itse? Entä miten tukea kriisin kohdannutta läheistä?

Kysy psykoterapeutilta

Terapiasuhde

Tässä jaksossa käsitellään terapiasuhteen kokonaisuutta ja sen haasteita, kuten luottamuksen rakentamista, avoimuuden vaikeutta ja muita vuorovaikutuksen haasteita. Lisäksi pohditaan yhdessä psykoterapiaan liittyviä ilmiöitä, kuten mikä on korjaava kokemus ja mitkä – yllättävätkin – asiat liittyvät terapeutin valintaan.

Kysy psykoterapeutilta

Traumat

Psykoterapeutit vastaavat jaksossa mm. kysymyksiin miten toipua traumasta, mistä tunnistaa trauman ja millaisia fyysisiä oireita trauma voi aiheuttaa kehossa. Psykoterapeutti Katri Kannisen vieraana traumoihin erikoistunut kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti Arja Sigfrids.

Kysy psykoterapeutilta

Ahdistus

Helmikuun Terapiassa-podcastissa keskustelemme ahdistuksen eri muodoista. Miten ne voivat ilmetä yksilöllisesti? Entä miten ahdistusta voidaan auttaa terapian ja itsehoidon avulla? Tule mukaan kuuntelemaan psykoterapeuttiemme syvällinen ja inhimillinen keskustelu.

Kysy psykoterapeutilta

ADHD ja autismikirjo

Kirjolla-teemaan perehtynyt psykologi Samuli Shintami ja ADHD- ja autismikirjon diagnostiikkaan ja hoitoon erikoistunut psykoterapeutti Katri Wahlman-Neuvonen vastaavat kymmeniin ADHD-teemaisiin kysymyksiin.

Kysy psykoterapeutilta

Työpaikan ihmissuhteet

Tässä jaksossa pureudumme siihen, mikä aiheuttaa kitkaa työpaikan ihmissuhteissa ja miten tilanteita voidaan lähteä ratkomaan.

Kysy psykoterapeutilta

Teema: Vanhemmuus

Tässä jaksossa perhepsykoterapeutti Miika Tervo ja psykoterapeutti Katri Kanninen vastavaat kysymyksiin vanhemmuudesta. Mitä tehdä, kun oma pinna ei enää kestä? Miten jaksaa vanhempana? Miten käsitellä vanhemmuuden vaikeita tunteita?

Sukupolvilta toisille siirtyvät taakat ja tarinat

Kysy psykoterapeutilta

w/ Aino Juusola ja Katri Kanninen

Uupumus

Kysy psykoterapeutilta

w/ Liisa Uusitalo-Arola ja Katri Kanninen

Hallitusti hellien

Kysy psykoterapeutilta

w/ Mikael Saarinen ja Katri Kanninen

Toiveita ja palautetta

Tahtoisitko kuulla jostakin aiheesta erityisesti? Onko mielessäsi kokemusasiantuntija tai mielenterveyden ammattilainen, jonka haluaisit liveen vieraaksi? Tai haluaisitko jättää palautetta tai kehitysehdotuksia liveistä?

Jätä kommenttisi oheisella lomakkeella!

Mitä asiasi koskee?(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.