Kuka olen?

Psykologina minulle on tärkeää asiakkaan kuulluksi tuleminen ja voimavarojen löytäminen. Voit tulla vastaanotolleni sellaisena kuin olet. Olen hyväksyvä ja pyrin luomaan tasavertaista yhteistyösuhdetta välillemme. Voin auttaa erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa yhteistyössä kanssasi selvittämään, mistä tilanteessasi on kysymys ja miettimään, miten löytää voimavaroja ja työskennellä muutosten saavuttamiseksi.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Voit tulla vastaanotolleni esimerkiksi jaksamiseen, mielialaan, ahdistukseen, ihmissuhteisiin, elämän muutostilanteisiin ja kriiseihin sekä opiskelun, työelämän tai vanhemmuuden haasteisiin liittyen.

Palvelut ja hinnat

  • Koulutuspsykoterapia – 59 € / 45 min
  • Lyhytterapia – 95 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (sis. alv 24%)

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Suunnittelen työskentelytavat yhteistyössä asiakkaan kanssa hänen toiveensa ja tilanteensa huomioon ottaen. Työskentelytapani antaa asiakkaalle tilaa, mutta samalla ohjaan eteenpäin. Tapaamisella jäsennän nykytilannetta yhdessä asiakkaan kanssa sekä voimme yhdessä miettiä sopivan tuntuisia tavoitteita ja pohtia keinoja päästä niitä kohti. Keskustelun lisäksi voimme tarpeen mukaan käyttää erilaisia harjoituksia tai kotitehtäviä, jotka auttavat viemään muutoksia arkielämään.

Olen psykoterapeuttikoulutuksessa ja tarjoan myös koulutuspsykoterapiaa.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi, PsM, aikuisten ja nuorten integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa.

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on pitkä kokemus psykologin työstä. Olen työskennellyt opiskeluhuollossa perusasteella ja toisella asteella. Lisäksi minulla on työkokemusta psykologina nuorten, aikuisten ja eläkeikäisten henkilöiden psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta.

Palautteet

“Olen oivaltanut uusia asioita itsestäni tapaamisillamme.”

Asiakas

“Huomasin, että aihepiiri oli sulle ennestään tuttu, joten oli helppoa, kun ei tarvinnut selittää kaikkea alusta alkaen.”

Asiakas