Kuka olen?

Psykologina minulle on tärkeää asiakkaan kuulluksi tuleminen ja voimavarojen löytäminen. Voit tulla vastaanotolleni sellaisena kuin olet. Suhtautumistapani on empaattinen ja hyväksyvä. Voin auttaa erilaisissa elämän haastavissa tilanteissa yhteistyössä kanssasi selventämään, mistä tilanteessasi on kysymys, asettamaan yhdessä tavoitteita ja miettimään, miten löytää voimavaroja sekä työskennellä muutosten saavuttamiseksi. Pyrin auttamaan sinua saavuttamaan enemmän itsesi näköistä elämää.

Lisätietoa työtavastani:

Suunnittelen työskentelytavat yhteistyössä asiakkaan kanssa hänen toiveensa ja tilanteensa huomioon ottaen. Työskentelytapani antaa asiakkaalle tilaa, mutta samalla ohjaan eteenpäin. Keskustelun lisäksi voimme tarvittaessa käyttää erilaisia visuaalisia koonteja, kyselylomakkeita, tehtäviä tai harjoituksia.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Voit tulla vastaanotolleni esimerkiksi jaksamiseen, mielialaan, elämän muutostilanteisiin ja kriiseihin sekä opiskelun haasteisiin liittyvissä asioissa. Kaiken ikäiset asiakkaat ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni: Psykologi (PsM)

Keskeisin työkokemukseni: .Minulla on pitkä kokemus psykologin työstä eri ikäisten asiakkaiden kanssa. Olen työskennellyt opiskeluhuollon psykologina lasten, nuorten ja heidän vanhempiensa kanssa. Minulla on työkokemusta myös nuorten aikuisten ja aikuisopiskelijoiden parista. Lisäksi olen työskennellyt aikuisten ja eläkeikäisten henkilöiden psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa. Työ erilaisten opiskelun haasteiden, kuten suorituspaineiden, stressin säätelyn ja motivaation löytämisen kanssa on minulle tuttua.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia, nuorten terapia, lasten terapia

”Kollegojen mukaan minusta välittyy lempeyttä ja rauhallisuutta ja olen saanut hyvää palautetta positiivisesta asenteestani. Asiakkailta olen saanut palautetta, että he ovat oivaltaneet asioita itsestään tapaamisilla kanssani.”

Anne