Kuka olen?

Psykologina minulle on tärkeää asiakkaan kuulluksi tuleminen ja voimavarojen löytäminen. Voit tulla vastaanotolleni sellaisena kuin olet. Suhtautumistapani on empaattinen ja hyväksyvä. Voin auttaa erilaisissa elämän haastavissa tilanteissa yhteistyössä kanssasi selventämään, mistä tilanteessasi on kysymys, asettamaan yhdessä tavoitteita ja miettimään, miten löytää voimavaroja sekä työskennellä muutosten saavuttamiseksi. Pyrin auttamaan sinua saavuttamaan enemmän itsesi näköistä elämää.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Voit tulla vastaanotolleni esimerkiksi jaksamiseen, mielialaan, ihmissuhteisiin, elämän muutostilanteisiin ja kriiseihin sekä opiskelun, työelämän tai vanhemmuuden haasteisiin liittyvissä asioissa. Kaiken ikäiset asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni.

Palvelut ja hinnat:

  • Lyhytterapia – 95 € / h
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €
  • Nuorten terapia – 95 € / h

Lisätietoa työtavoista

Suunnittelen työskentelytavat yhteistyössä asiakkaan kanssa hänen toiveensa ja tilanteensa huomioon ottaen. Työskentelytapani antaa asiakkaalle tilaa, mutta samalla ohjaan eteenpäin. Keskustelun lisäksi voimme tarvittaessa käyttää erilaisia visuaalisia koonteja, kyselylomakkeita, tehtäviä tai harjoituksia.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi (PsM)

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on pitkä kokemus psykologin työstä. Olen työskennellyt opiskeluhuollossa perusasteella ja toisella asteella. Lisäksi olen työskennellyt psykologina nuorten, aikuisten ja eläkeikäisten henkilöiden psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa.

Palautteet

”Annesta välittyy lempeyttä ja rauhallisuutta ja hänellä on positiivinen asenne. Olen oivaltanut uusia asioita itsestäni tapaamisilla.”

Asiakas

”Huomasin, että aihepiiri oli sulle ennestään tuttu, joten oli helppoa, kun ei tarvinnut selittää kaikkea alusta alkaen.”

Asiakas