Kuka olen?

Kun tarvitset luottamuksellista keskusteluapua haastavaan elämäntilanteeseesi, olen mielelläni tukenasi. Tarjoan tukea monenlaisiin arjen haasteisiin, oli kyseessä sitten uusi haastava elämäntilanne, tai sinua jo pitkään vaivannut asia. Voin olla apunasi ihmissuhteisiin, erotilanteeseen tai vanhemmuuteen liittyvissä tilanteissa. Voin myös auttaa sinua esimerkiksi tunne-elämän haasteissa, tai mieliala- ja ahdistusoireiden kanssa. Yksilöterapioiden lisäksi olen erikoistunut työskentelemään parien kanssa.

Tavoitteenani on auttaa sinua jäsentämään haastavaa elämäntilannettasi tai oirettasi ja ymmärtämään itseäsi paremmin. Tämän lisäksi autan sinua viemään toivomiasi positiivisia muutoksia myös vastaanoton ulkopuolelle, arkeesi. Voin myös toimia valmentavassa roolissa, jos ongelmien ratkomisen sijasta haluat keskittyä jonkin konkreettisen tavoitteen saavuttamiseen tai ihmissuhteisiin tai elämäntapoihin liittyvään kehityskohteeseen.

Tervetuloa vastaanotolleni yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Voin työskennellä kanssasi suomeksi tai englanniksi, ja halutessasi voimme toteuttaa tapaamisia myös etäyhteydellä.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Voin olla apunasi ihmissuhteisiin, erotilanteeseen tai vanhemmuuteen liittyvissä tilanteissa.

Palvelut ja hinnat

Tarjoan seuraavia terapiapalveluita. Hinnat näkyvät suoraan ajanvarauksessa.

  • Lyhytterapia – 115 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 65 € / 20 min ja 120 € / 45 min (sis. alv 24%)
  • Pariterapia – 180 € / 90 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Työskentelyssäni yhdistyy hyväksyvän tilan luominen kipeille kokemuksillesi sekä usko sinun potentiaaliisi kulkea kohti arvojesi mukaista elämää. Keskeisimpänä suunnannäyttäjänä työskentelyn tavoitteita mietittäessä ovat aina sinun toiveesi. Työskentelyssäni keskeisenä pidän sinua kunnioittavaa ja ennakkoluulotonta asennetta, mikä näkyy joustavuutena ja toiveidesi aktiivisena kuuntelemisena.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi

Sisällöt