Kuka olen?

Psykologina tavoitteeni on luoda asiakkaalleni sellainen turvallinen tila, jossa hän voi tuoda esiin vaikeita teemoja elämästään, vapaasti ilmaista tunteitaan sekä kannustavassa ja empaattisessa ilmapiirissä kehittää omaa itseään. Ei ole asioita, joita emme voisi yhdessä pohtia.

Olen tehnyt pitkään töitä hyvin erilaisten lasten, nuorten ja aikuisten parissa, missä olen todella havainnut sen, miten yksilöllisiä me ihmiset olemme. Tätä kautta olen oppinut hyvin herkäksi vuorovaikutuksessa toista ihmistä ja hänen tapojaan kunnioittaen.

Psykologina olen erityisen kiinnostunut seksuaalisuuden- ja sukupuolen moninaisuudesta, ja olen siihen hyvin perehtynyt sekä tieteellisellä tasolla että arjessa. Minulle ihmisen oikeus olla juuri sitä mitä hän on ja ilmaista itseään haluamallaan tavalla, on äärimmäisen tärkeää. Lisäksi olen kouluttautunut lyhytterapeuttiseen työotteeseen ja traumatyöskentelyyn.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Lyhytterapeuttisilla käynneillä sinulla on mahdollisuus keskustella kanssani mieltäsi askarruttavista asioista, löytää yhdessä ratkaisuja mahdollisiin pulmiin sekä saada tukea ja empatiaa.

Palvelut ja hinnat

  • Koulutuspsykoterapia – 69 € / h
  • Lyhytterapia – 95 € / h

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Ihmisenä olen hyvin sensitiivinen, empaattinen, rento ja olen saanut palautetta, että minulle on helppo puhua koska en koskaan tuomitse. Tärkeää on aidon luottamussuhteen syntyminen ja pyrin työssäni asiakaslähtöisyyteen, eli sovittamaan tapaamiset asiakkaalle parhaiten sopivaksi, jotta hänellä olisi mahdollisuus itselle hyvältä tuntuvaan työskentelyyn.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi, psykoterapeuttikoulutuksessa

Keskeisin työkokemukseni: Erilaiset lasten, nuorten ja aikuisten arjen haasteet. Olen erityisen kiinnostunut seksuaalisuuden- ja sukupuolen moninaisuudesta, ja olen siihen hyvin perehtynyt sekä tieteellisellä tasolla että arjessa.

Palautteet

“Ei ole asioita, joita emme voisi yhdessä pohtia. Ihmisenä olen hyvin sensitiivinen, empaattinen, rento ja olen saanut palautetta, että minulle on helppo puhua koska en koskaan tuomitse.”

Asiakas