Kuka olen?

Olen työterveyshoitaja Johanna ja opiskelen kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi. Terapeuttina olen sensitiivinen, empaattinen ja läsnäoleva.  Vastaanotollani on turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri. 

Työskentelyotteeni pohjautuu pääasiassa kognitiivis-analyyttiseen psykoterapiaan, jossa ajatuksena on tarkastella muun muassa minkälainen suhde sinulla on itseen, toisiin, mielen sisäisiin sekä ulkoisiin haasteisiin. Terapiassani pyritään itseymmärryksen lisääntymiseen, aiempaa joustavampiin toimintatapoihin sekä uusien näkökulmien löytämiseen.

Keskustelun lisäksi vastaanotolla voimme hyödyntää karttatyöskentelyä tilanteesi jäsentämiseen, kehollisia menetelmiä, sekä mielikuvaharjoituksia. 

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Mielialaan liittyvät haasteet, uupumus, itsekriittisyys, unettomuus, ihmissuhteisiin ja yleisesti elämään liittyvät haasteet ja pohdinnat. Erityisesti masennukseen, ahdistuneisuuteen ja elintapamuutoksiin liittyvät ilmiöt ovat lähellä sydäntäni.

Palvelut ja hinnat:

  • Lyhytterapia – 95 € / 45 min
  • Koulutuspsykoterapia – 59 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Työskentelyotteeni pohjautuu pääasiassa kognitiivis-analyyttiseen psykoterapiaan, jossa ajatuksena on tarkastella muun muassa minkälainen suhde sinulla on itseen, toisiin, mielen sisäisiin sekä ulkoisiin haasteisiin. Kun tulemme tietoisemmiksi omista käsityksistä, pystymme joustavammin näkemään myös uusia vaihtoehtoja tavoille suhtautua ja olla toisten kanssa.

Terapiassa pyritään itseymmärryksen lisääntymiseen, aiempaa joustavampiin toimintatapoihin sekä uusien näkökulmien löytämiseen.

Keskustelun lisäksi vastaanotolla voimme hyödyntää karttatyöskentelyä tilanteesi jäsentämiseen, kehollisia menetelmiä, sekä mielikuvaharjoituksia. 

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Olen nyt psykoterapiakoulutuksessa ja valmistun psykoterapeutiksi 2026.

Keskeisin työkokemukseni: Olen toiminut viimeisten vuosien ajan työterveyshuollossa työterveyshoitajana. Työssäni tuen ja seuraan työikäisten työkykyä ja vointia vastaanotoilla sekä etänä. Työkokemusta minulta löytyy myös neuvoloista ja sairaalasta.

Palautteet

“Odotin aina innolla seuraavaa tapaamista, Johannalla on hyvä taito kuunnella mutta myös reflektoida asiakkaan sanomisia niin, että asiakas itse saa ahaa-elämyksiä. Persoonatasolla koin, että hänelle on helppo puhua saamatta tuomitsevaa vastaanottoa.

Asioiden käsittelytahti on rauhallinen mutta jäsennelty, ja asiakkaana minulle jäi sellainen olo, että hänellä on hyvin etukäteen suunniteltu rakennepohja keskusteluille.”

Asiakas

“Olet hyvä ja rauhallinen kuuntelija ja ohjasit keskustelua taitavasti. Tunsin tulevani kuulluksi ja ymmärretyksi ja oivalsin monta asiaa, jotka ehkä olen tavallaan tiennyt, mutta jotka nyt palasivat aktiivisesti mieleen keskustelun pohjalta.”

Asiakas