På svenska

Kuka olen?

Terapeuttina keskeisintä työssäni on läsnäolo, myötätunto ja aktiivisuus. Työotteeni perustuu KAT- menetelmään sekä tunnefokusoituun lyhytterapiaan. Tarjoan tukea moniin elämän vaikeisiin haasteisiin aikuisille ja nuorille.

Olen kaksikielinen (suomi ja ruotsi). Tarjoan palveluja myös englanniksi.

Lisätietoa työtavastani:

Kirjallisuus on tärkeä osa elämääni, ja käytänkin mielelläni kirjallisuutta työskentelyssä apuna. Myös keholliset menetelmät ovat minulle tuttuja. Työskentely tapahtuu aina yhteistyössä ja asiakaslähtöisesti!

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erityinen osaamiseni painottuu läheisiin ihmissuhteisiin (esimerkiksi parisuhde, perhesuhde), tunne-elämän ja identiteetin kehittymiseen ja omien arvojen uudelleen löytämiseen. Minuun voit ottaa yhteyttä jos olo on alakuloinen tai ahdistunut, jos elämässä on meneillään kriisi tai jos ihmissuhteet takkuilee.

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni: Olen psykologi ja terapeutti. Valmistuin psykologiksi Åbo Akademista vuonna 2017. Lisäkoulutukseni ovat: Lyhytterapeuttinen työote (KAT) ja tunnefokusoitu psykodynaaminen lyhytterapia (ISTDP)

Psykologian lisäksi olen opiskellut myös kirjallisuutta, ja mielelläni teen asiakkaiden kanssa erilaisia kirjoitusharjoituksia, jotka tutkitusti voivat parantaa esimerkiksi mielen joustavuutta.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt koulupsykologina, aikuispsykiatrialla ja nuorisopsykiatrialla. Kokemukseni koulumaailmasta ja psykiatriasta on antanut minulle mahdollisuuden laajasti ymmärtää erilaisia elämän pulmia.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia
  • Nuorten terapia

”Mia on lämmin ja ymmärtäväinen terapeutti, joka oikeasti kuuntelee ja auttaa näkemään asioita uudella tavalla.”

Asiakas