Kuka olen?

Olen laillistettu psykologi ja psykoterapiakoulutuksessa. Terapeuttina keskeisintä työssäni on läsnäolo, myötätunto ja aktiivisuus. Työskentelytapani on integroiva sekä kokonaisuuksia laajasti hahmottava, ja perustuu muun muassa kognitiivis-analyyttiseen- tunnefokusoituun- sekä interpersonaaliseen terapiaan. Tarjoan tukea elämän erilaisissa kipukohdissa aikuisille, nuorille ja vanhemmille.

Olen kaksikielinen (suomi ja ruotsi). Tarjoan palveluja myös englanniksi.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erityinen osaamiseni painottuu läheisiin ihmissuhteisiin (esimerkiksi parisuhde, perhesuhde, ystävyyssuhteet), tunne-elämän ja identiteetin kehitykseen, sekä oman suunnan ja arvojen uudelleen löytämiseen. Minuun voit ottaa yhteyttä jos olo on esimerkiksi ahdistunut, pelokas, alakuloinen tai ailahteleva, jos elämässä on meneillään kriisi tai jos ihmissuhteet takkuilee ja kaipaat niihin apua ja uutta ymmärrystä.

Työskentely tapahtuu aina yhteistyössä ja asiakaslähtöisesti! Minulle tärkeää on luoda turvallinen ilmapiiri ja pysähtyä aitojen kokemusten äärelle. Tarvittaessa voimme käyttää erilaisia menetelmiä terapeuttisen työn ja jäsentämisen apuna. Näitä ovat esimerkiksi keholliset harjoitteet ahdistuksen hallinnan ja tunteiden säätelyn avuksi. Myös kirjalliset harjoitteet ja kotitehtävät ovat minulle tuttuja.

IG – @yhteydessa

Palvelut ja hinnat

  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min
  • Koulutuspyskoterapia
  • Lyhytterapia – 100 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen psykologi ja terapeutti, sekä tuleva psykoterapeutti (KAT). Valmistuin psykologiksi Åbo Akademista 2017. Lisäkoulutukseni ovat: Lyhytterapeuttinen työote (KAT), tunnefokusoitu psykodynaaminen lyhytterapia (ISTDP), interpersonaalinen terapia (IPT) ja traumafokusoitu kognitiivinen käyttäytymisterapia (TF-KKT). Psykologian lisäksi olen opiskellut myös kirjallisuutta.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt koulupsykologina, neuvolapsykologina, aikuis- sekä nuorisopsykiatrialla ja Helsingin kaupungin lyhytterapiayksikössä. Kokemukseni perusterveydenhuollosta sekä erikoissairaanhoidosta on antanut minulle mahdollisuuden laajasti ymmärtää elämän erilaisia pulmia.

Tärkeimmät julkaisuni:

Palautteet

“Mia on lämmin ja ymmärtäväinen terapeutti, joka oikeasti kuuntelee ja auttaa näkemään asioita uudella tavalla.”

Asiakas

“Mian kanssa on turvallista käydä läpi kipeitäkin asioita. Hän on auttanut minua löytämään itsevarmuutta ja omia rajoja!”

Asiakas

Artikkelit