Kuka olen?

Olen psykologi ja Nepsy-valmentaja (neuropsykiatrinen valmentaja) Milla. Psykologina olen asiakasta kunnioittava, helposti lähestyttävä, rauhallinen ja käytännönläheinen.

Koulutukseni: Olen työskennellyt psykologin tehtävissä julkisessa terveydenhuollossa, kasvatus- ja perheneuvonnassa, lastensuojelussa sekä yksityisellä puolella. Minulla on erikoisosaamista mm. vuorovaikutus- ja tunnetaitojen ohjaamiseen, eläin- ja luontoavusteiseen työskentelyyn ja lyhytterapeuttisten menetelmien soveltamiseen asiakastyössäni. Olen suorittanut neuropsykiatrisen valmentajan ja EASEL-ohjaajan menetelmäkoulutukset.

Lisätietoa työtavastani:

Työskentelyotteeni on aktiivinen ja turvalliseen, tutkivaan yhteistyöhön perustuva. Tapanani on tarkastella asioita ja elämän haasteita laaja-alaisesti, uteliaalla asenteella, ihmisen kokonaiskehitys ja elämänhistoria huomioiden. Keskustelun lisäksi käytän mielelläni asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä, kokemuksellisia menetelmiä ja harjoituksia.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi:

Tarjoan apua ihmissuhteisiin liittyvien ongelmien ja psyykkisten sekä neuropsykiatristen haasteiden kanssa. Yhdessä voimme työstää esimerkiksi kuormituksen ja stressin säätelyn taitoja sekä käsitellä ihmissuhteisiin tai lasten kasvattamiseen liittyviä haasteita. Tuen asiakkaitani myös elämän erilaisissa muutostilanteissa, menetysten ja kriisien yhteydessä.

Oman elämäntilanteen, tarpeiden ja tavoitteiden tarkastelu yhdessä ammattilaisen kanssa tukee mielen hyvinvointia myös ennaltaehkäisevästi. 

Työskentelen Tampereen toimipisteessä, mutta tarpeen mukaan tapaamiset voidaan toteuttaa etänä. Asiakkaan toiveet huomioiden, voimme työskennellä yhdessä myös maatila- tai luontoympäristössä Ylöjärvellä tai Valkeakoskella.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia
  • Konsultaatio

”Milla on hyvin ammattitaitoinen, asioita laaja-alaisesti ja nopeasti hahmottava, luova ja huumorintajuinen.

Ihailen hänen kykyään suhtautua vaikeisiinkin tilanteisiin rauhallisesti ja hyväksyvästi. Hänen kanssaan työskennellessä on turvallinen olo””

Kollega