Kuka olen?

Olen psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja Milla. Opiskelen tällä hetkellä myös psykoterapeutiksi (kognitiivis-analyyttinen). Psykologina olen asiakasta kunnioittava, helposti lähestyttävä, rauhallinen ja käytännönläheinen.

Työskentelen Tampereen toimipisteessä, mutta tarpeen mukaan tapaamiset voidaan toteuttaa etänä. Asiakkaan toiveet huomioiden, voimme työskennellä yhdessä myös maatila- tai luontoympäristössä Ylöjärvellä tai Valkeakoskella.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi:

Tarjoan apua ihmissuhteisiin liittyvien ongelmien ja psyykkisten sekä neuropsykiatristen haasteiden kanssa. Yhdessä voimme työstää esimerkiksi kuormituksen ja stressin säätelyn taitoja sekä käsitellä ihmissuhteisiin tai lasten kasvattamiseen liittyviä haasteita. Tuen asiakkaitani myös elämän erilaisissa muutostilanteissa, menetysten ja kriisien yhteydessä.

Oman elämäntilanteen, tarpeiden ja tavoitteiden tarkastelu yhdessä ammattilaisen kanssa tukee mielen hyvinvointia myös ennaltaehkäisevästi. 

Palvelut ja hinnat:

  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min
  • Lyhytterapia – 105 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €

Lisätietoa työtavoista

Työskentelyotteeni on aktiivinen ja turvalliseen, tutkivaan yhteistyöhön perustuva. Tapanani on tarkastella asioita ja elämän haasteita laaja-alaisesti, uteliaalla asenteella, ihmisen kokonaiskehitys ja elämänhistoria huomioiden. Keskustelun lisäksi käytän mielelläni asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä, kokemuksellisia menetelmiä ja harjoituksia.

Koulutus ja kokemus

Olen psykologi, neuropsykiatrinen valmentaja, ja opiskelen tällä hetkellä psykoterapeutiksi (kognitiivis-analyyttinen). Olen työskennellyt psykologin tehtävissä julkisessa terveydenhuollossa, kasvatus- ja perheneuvonnassa, lastensuojelussa sekä yksityisellä puolella. Minulla on erikoisosaamista mm. vuorovaikutus- ja tunnetaitojen ohjaamiseen, eläin- ja luontoavusteiseen työskentelyyn ja lyhytterapeuttisten menetelmien soveltamiseen asiakastyössäni. Olen suorittanut neuropsykiatrisen valmentajan ja EASEL-ohjaajan menetelmäkoulutukset.

Palautteet

“Milla on hyvin ammattitaitoinen, asioita laaja-alaisesti ja nopeasti hahmottava, luova ja huumorintajuinen. Ihailen hänen kykyään suhtautua vaikeisiinkin tilanteisiin rauhallisesti ja hyväksyvästi. Hänen kanssaan työskennellessä on turvallinen olo”

Asiakas