Lyhytterapia

Lyhytterapia on monesti nopein keino saada apua kuormittavaan tilanteeseen. Voit varata ensiajan ilman lähetettä – monesti aikoja on tarjolla heti tälle päivälle tai huomiselle.

Vaikka juuri nyt saattaa tuntua kaukaiselta, jo muutaman tapaamisen työskentely selkiyttää ajatuksiasi ja auttaa sinua ymmärtämään ja työstämään automatisoituneita, syvään juurtuneita ajattelu- ja toimintatapojasi. Tuloksena voi olla aidosti uudenlainen ote omaan elämään, ajatuksiin ja tunteisiin.

Lähes kaikki lyhytterapiaa tarjoavat ammattilaisemme ovat Valvira-hyväksyttyjä psykologeja ja psykoterapeutteja. He ottavat vastaan etänä tai toimipisteissämme Helsingistä Ouluun.

Paljonko lyhytterapia maksaa?

Hinta alk. 95 € / 45 min

Terapeuttikohtaiset hinnat näet jokaisen terapeutin profiilista sekä nettiajanvarauksesta kunkin terapeutin palveluiden kohdalta. Lue lisää terapiahinnoittelustamme

Milloin lyhytterapiaan?

Vointisi alkaa jo eri tavoin häiritsemään arkeasi tai ihmissuhteitasi. Olet huolissasi omasta tilanteestasi ja haluat siihen apua.

Lyhytterapian kesto on tyypillisesti noin 5–20 kertaa riippuen tilanteestasi. Asiantuntija osaa arvioida ensikäynnillä tilannettasi ja tuen laajuuden tarvetta.

Miksi withHeltin lyhytterapia?

Asiantuntemus

Meidän osaamiseen voit luottaa. Meillä tiedät, että saat alamme parasta palvelua. Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoiset.

Vaikuttavuus

Muutokset lukuina. Vuonna 2023 saimme tarjota terapiaa 2 190 asiakkaalle. Lähes kaikki kokivat työkykynsä parantuneen ja tyytyväisyysasteikolla 1–5 keskiarvo oli 4,2.

Lyhytterapia on luultua vaikuttavampaa. Lyhytterapiassa kaikkia asioita ei yritetä selvittää kerralla, vaan keskitytään 1–2 yhdessä rajattuun ongelmaan. Muutos yhdellä elämänalueella ja kokemus siitä, miten elämän tai työn haasteita voidaan kohdata, saa usein aikaan positiivisen ketjureaktion. Myönteinen muutos seuraa toistaan.

Vastuullisuus

Pitkä psykoterapia ei ole paras ratkaisu kaikkeen. Tunnistamme, että eri tilanteisiin sopivat eripituiset terapiat, emmekä suosittele pidempiä terapioita kuin on tarpeen. Tämä mahdollistaa asiakkaana nopeamman terapiaan pääsyn ja auttaa ehkäisemään ongelmien pitkittymistä. Vuonna 2023 lyhytterapiamme kestivät keskimäärin 6,8 käyntiä.

Näin helposti pääset terapiaan ensikäynnille

Tutustu terapeutteihin

Kaikki lyhytterapeuttimme ovat alamme huippuja, joten riittää, että valitset, kenelle sinun olisi mukava jutella. Voit aina vaihtaa terapeuttia tarvittaessa.

Varaa ensiaika

Ensiajan varaaminen on helppoa ja voit tehdä sen kätevästi verkkosivullamme. Voit valita etä- tai lähiajan valitsemallesi terapeutille.

Saavu paikalle

Saat ennen ensikäyntiä sähköpostiisi tervetulokirjeen, josta saat helpot ohjeet sekä lähi- että etätapaamiseen saapumiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lyhytterapiasta

Keräsimme sinulle tähän muutamia tyypillisimmin kysyttyjä kysymyksiä lyhytterapiaan liittyen. Mikäli et löydä etsimääsi vastausta, voit olla meihin myös suoraan yhteydessä esimerkiksi laittamalla terapeuteillemme sähköpostia tai meille viestiä Instagramissa: @with.heltti. Ethän kuitenkaan tietoturvasyistä jaa meille Instagramissa mitään arkaluontoista tietoa.

Varaa aika helposti netistä

Tästä näet kootusti seuraavat vapaat lyhytterapia-ajat. Monesti aikoja on saataville jopa seuraavalle päivälle. Tärkeintä on ottaa ensiaskel: siitä solmut lähtevät aukeamaan.

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.