Vem är jag?

Jag är legitimerad psykolog och psykoterapistuderande. Närvaro, medkänsla och ett aktivt förhållningssätt är viktiga värderingar för mig som terapeut. Det terapeutiska arbetet är integrativt och baserat på bland annat kognitiv-analytisk, känslofokuserad och interpersonell terapi. Jag erbjuder stöd i livets olika svåra stunder för vuxna, ungdomar och föräldrar.

Jag är tvåspråkig (finska och svenska). Jag erbjuder också tjänster på engelska.

Orsaker till att kontakta mig: Mitt intresse och kunnande ligger inom delområden som: nära relationer (parförhållande, familjerelationer, vänskapsrelationer), emotionell- och identitetsutveckling och egna värderingar och riktning i livet. Du kan kontakta mig om du till exempel har känslor av ångest, rädsla, nedstämdhet eller humörsvängningar, om det pågår en kris i ditt liv eller om dina relationer är trassliga och du behöver hjälp och ny förståelse inom dem.

IG – @yhteydessa

Tjänster och priser

  • Korttidsterapi – 100 € / 45 min
  • Utbildningspsykoterapi
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €
  • Kris- eller konsultationsmöte – 180 € / 60 min

Nästa lediga tider

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Mer information om sätt at arbeta

Arbetet sker alltid i samarbete och är klientorienterat! Det är viktigt för mig att skapa en trygg atmosfär och att stanna upp vid det som är viktigt. Vid behov kan vi använda olika metoder som stöd för det terapeutiska arbetet. Exempel på dessa kan vara konkreta övningar för att hantera ångest och reglera känslor. Också skriftliga övningar och hemuppgifter är bekanta för mig.

Utbildning och erfarenhet

Min utbildning: Jag är psykolog och terapeut, samt blivande psykoterapeut (KAT). Jag utexaminerads från Åbo Akademi år 2017. Mina ytterligare utbildningar är: korttidsterapeutisk arbetssätt (KAT), emotionellt fokuserad psykodynamisk korttidsterapi (ISTDP), interpersonell terapi (IPT) och traumafokuserad kognitiv beteendeterapi (TF-KBT). Förutom psykologi har jag också studerat litteratur.

Erfarenhet: Jag har arbetat som skolpsykolog, psykolog inom rådgivning, inom vuxen- och ungdomspsykiatrin samt vid Helsingfors stads korttidsterapienhet. Min erfarenhet från primärsjukvården och specialsjukvården har gett mig möjlighet att förstå livets olika problem ur ett brett perspektiv.

Mina viktigaste publikationer:

Återkoppling

“Mia är en varm och förstående terapeut som verkligen lyssnar och hjälper till att se saker ur ett nytt perspektiv.”

Kund

“Det känns tryggt att prata med Mia, också om svåra ämnen. Hon har hjälpt mig att förstå mina gränser och att hitta nytt självförtroende!”

Kund

Artiklar