Corinna Norman

Psykolog, organisationskonsult, företagspsykolog och går i skolning för att bli kognitiv-integrativ psykoterapeut

Paikkakunnat

,

Boka tid

Vem är jag?

Jag är psykolog, företagspsykolog och organisationskonsult och går för tillfället i kognitiv-integrativ psykoterapiskolning. Jag arbetar mest med vuxna och unga vuxna i olika utmanande livssituationer. Som terapeut är jag stödjande, lyssnar in klienter och har ett aktivt arbetssätt. Vi jobbar tillsammans för att hitta lämpliga mål för arbetet och lösningar på dina problem.

Orsaker till att kontakta mig: Eftersom jag jobbat länge inom företagshälsovården har jag specialkunnande inom problem som har med arbete att göra, såsom stress, utbrändhet, hög kravnivå på sig själv, sömnproblem och ångest. Därtill har jag mycket erfarenhet av att stödja personer som genomgår olika livskriser, om det sedan är frågan om problem eller oro kring den egna eller någon närståendes hälsa, parförhållandekriser, sorg eller avsaknad av balans i livet.

Tjänster och priser

  • Kris- eller konsultationsmöte – 180 € / 60 min
  • Korttidsterapi – 120 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (inkl. moms 24%)

Nästa lediga tider

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Mer information om sätt at arbeta

Mitt sätt att arbeta är aktivt lyssnande, och som stöd för arbetet använder jag gärna olika uppgifter som hjälper dig att fundera kring saker och vars mening är att länka saker vi arbetat med till ditt vardagliga liv. Jag utnyttjar gärna uppgifter från ACT (Acceptance and Commitment Therapy), samt medkänlsoterapi. Vi kommer tillsammans överens om vilka uppgifter som känns lämpliga för just dig.

Jag arbetar på svenska (modersmål), finska samt engelska.

Utbildning och erfarenhet

Min utbildning: Till min grundutbildning är jag legitimerad psykolog, och därtill har jag kompetens som företagspsykolog och är organisationskonsult.

Erfarenhet: Jag har arbetat som företagspsykolog sedan 2009, och har längs med åren skolat mig vidare i bl.a. debriefing, EMDR (på nivå 1), utredning av mobbning, och för tillfället studerar jag till kognitiv-integrativ psykoterapeut.