Kuka olen?

Olen psykologi, työterveyspsykologi ja organisaatiokonsultti ja olen tällä hetkellä kognitiivis-integratiivisessa psykoterapiakoulutuksessa. Työskentelen enimmäkseen aikuisten ja nuorten aikuisten kanssa, erilaisissa haasteellisissa elämäntilanteissa. Terapeuttina olen kuunteleva, tukeva, sekä aktiivisesti työskentelevä, työskentelemme yhdessä luodaksemme työskentelylle sinulle sopivia tavoitteita ja löytääksemme ratkaisuja ongelmiisi.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erityisosaamistani ovat työhön liittyvät haasteet ja siihen liittyvät oireet kuten stressi ja uupumus, vaativuus itseä kohtaan, unettomuus, ja ahdistuneisuus. Lisäksi minulla on paljon kokemusta ihmisten tukemisesta erilaisissa elämänkriiseissä, oli sitten kyse terveyteen liittyvistä huolista, parisuhdekriiseistä, surusta tai tasapainon puuttumisesta elämästä.

Palvelut ja hinnat:

  • Konsultaatio
  • Kriisi- tai tukitapaaminen – 180 € / 60 min
  • Lyhytterapia – 120 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (sis. alv 24%)

Lisätietoa työtavoista

Työskentelyotteeni on aktiivisesti kuunteleva, sekä hyödynnän työskentelyn tueksi mielellään erilaisia pohdintatehtäviä joiden tarkoituksena on linkittää tapaamisissa käsiteltyjä asioita arkielämääsi. Hyödynnän mielelläni tehtäviä hyväksymis- ja omistautumisterapiasta, sekä itsemyötätuntoterapiasta.

Suunnittelemme myös yhdessä, miten voit viedä tapaamisissamme syntyneitä oivalluksia arkeesi. Voimme sopia erilaisia pohdintatehtäviä ja harjoituksia tapaamisten välille.

Työskentelen suomen, ruotsin (äidinkieli) ja englannin kielellä.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Peruskoulutukseltani olen laillistettu psykologi, lisäksi minulla on työterveyspsykologin pätevyys ja olen organisaatiokonsultti.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt työterveyspsykologina vuodesta 2009, ja olen matkan varrella kouluttautunut lisää, mm debriefingin menetelmään, organisaatiokonsultiksi, kiusaamisväitteiden tutkimista, EMDR perustasolla, ja olen tällä hetkellä kognitiivis-integratiivisessa psykoterapiakoulutuksessa.