På svenska

Kuka olen?

Elämä yllättää erilaisilla muutoksilla, onnettomuuksilla ja kriiseillä, jotka voivat liittyä esimerkiksi terveyteen, työhön tai yksityiselämän ihmissuhteisiin. Ei ole olemassa liian pieniä tai suuria ongelmia tullaksesi vastaanotolleni juomaan kupin teetä ja arvioimaan, olenko henkilö, jonka kanssa haluat jakaa ajatuksesi.

Lisätietoa työtavastani:

Keskustelu ulkopuolisen asiantuntijan kanssa voi auttaa ongelmatilanteiden jäsentelyssä ja pulmatilanteissa, kun yhteistyö ei suju ihmissuhteissa tai muutokset tuovat epävarmuutta. Toisinaan on tärkeää etsiä keinoja esim työn ja vapaa-ajan parempaan tasapainoon. Työskentelen suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Vastaanotolleni voi tulla monenlaisten asioiden kanssa. Keskusteluapu ja erilaiset harjoitukset tuovat helpotusta ja ratkaisuja esimerkiksi jännittämiseen, keskittymis- ja univaikeuksiin, alavireisyyteen tai kuormittuneisuuteen.

Koulutukseni: PsM, psykologi, psykoterapeutti YET, työterveyspsykologi, EMDR-terapeutti

Palveluitani:

  • Lyhytterapia
  • Psykoterapia Tällä hetkellä ei tilaa uusille pitkille terapioille

”Elämä yllättää erilaisilla muutoksilla, onnettomuuksilla ja kriiseillä, jotka voivat liittyä esimerkiksi terveyteen, työhön tai yksityiselämän ihmissuhteisiin”

Marina