Vem är jag?

Jag är psykolog och studerar till psykoterapeut med integrativ inriktning. Jag har mångårig erfarenhet av att jobba terapeutiskt med unga vuxna inom studerandehälsovård. Jag har också erfarenhet av att jobba terapeutiskt med vuxna. Till mig kan du komma på korttidsterapi och för en längre utbildningsterapi. Vi kan träffas på mottagningen eller via videosamtal.

I mitt terapeutiska arbete använder jag mig av ett kognitivt-analytiskt och integrativt terapeutiskt arbetssätt där jag tillsammans med dig som klient försöker hitta det som är relevant och viktigt för dig genom att tillsammans undersöka och kartlägga det som du upplever som problematiskt eller som orsakar svårigheter eller lidande i ditt liv. För mig är det viktigt att bemöta dig som klient med värme, empati och respekt, så att vi tillsammans kan hitta en gemensam förståelse för vad du går genom och hitta fungerande strategier som hjälper dig i ditt liv och som fungerar för just dig. Jag tror att en förståelse av sig själv och förmåga att observera sig själv är något som vi alla behöver för utvecklas och hitta mera förståelse och acceptans av oss själva, och detta är något som jag ofta tillsammans med klienten jobbar mot.

Varmt välkommen att ta kontakt!

Orsaker till att kontakta mig: Du kan ta kontakt med mig om du känner dig ångestfylld, deprimerad eller stressad eller om du upplever du har fastnat i ditt liv, om du behöver hjälp med att få nya perspektiv. Jag tar emot klienter på svenska, finska och engelska.

Tjänster och priser

  • Korttidsterapi – 95 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (inkl. moms 24%)

Nästa lediga tider

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Utbildning

Min utbildning: Jag är psykolog och studerar till psykoterapeut med integrativ inriktning.

Återkoppling

“Jag tycker att Anna är en väldigt behaglig person, professionell i sitt arbete och väldigt bra på att hitta lösningar. Hon utgår från klientens behov och resurser och hon har hjälpt mig väldigt mycket med att lära känna mig själv bättre, mina behov och även att kunna sätta stopp när det blir för mycket. Kan varmt rekommendera henne som psykolog och ser alltid fram emot besöken med henne!”

Kund

“Pidin siitä miten heti otit minut mukavalla tavalla vastaan ja tuntui että ymmärsit ongelmani ja halusit aidosti ratkaista niitä kanssani. Tapasi kirjoittaa asioita ylös lapulle ja sen mukana pitäminen terapian aikana on itselle ollut todella hyvä tapa, millä pystyn reflektoimaan prosessiani.”

Asiakas

“Anna has been a great help with my struggles. I have been seeing her for what i always knew was a trauma from childhood. She gave me so much comfort that i was able to talk about it to her with ease.

I always feel safe in her presence, and the method she is using with dixit cards is really helpful. I am never afraid to say anything on my mind and this helps me move forward with my problems and it’s all thanks to her.

She is a professional that makes opening up about hard things feel easy. I am learning so much from her. and i can always see that she cares so much about what she’s doing. i am grateful that our paths crossed.”

Customer

“Anna har lång erfarenhet av att arbeta terapeutiskt med ungdomar och unga vuxna. I sin yrkesroll har anna en lugn och varm framtoning, vilket uppskattas av såväl klienter som kollegor. Anna är lätt att samarbeta med och hennes erfarenhet och kunnande gällande psykisk ohälsa bland unga har varit lärorikt att ta del av för nya medarbetare.”

Kollega