Terapiaa Vaasassa ja Närpiössä

Etsitkö terapiaa Vaasasta tai Närpiöstä? Kotoisissa ja lämminhenkisissä toimipisteissämme työskentelee joukko kokeneita terapeuttejamme. Lähes kaikki terapeuteistamme ovat psykologi- ja/tai psykoterapeuttitaustaisia.

Vaasan ja Närpiön terapiapalvelut:

Muistathan että voit myös varata etäaikoja

Suurin osa terapeuteistamme tarjoaa sinulle terapiaa myös etänä, jolloin pääset vastaanotolle helposti ja nopeasti esimerkiksi kotoa. Tällöin voit halutessasi valita terapeutin myös kauemmilta toimipisteiltä.

Vaasan ja Närpiön toimipisteet

Vaasan toimipisteemme sijaitsee tunnelmallisessa ja vanhassa Hartmanin talossa. Odotusaula on rauhallinen ja voit ottaa siellä halutessasi kahvia tai teetä. Terapeuttisi tulee hakemaan sinut odotusaulasta viihtyisään terapiahuoneeseen.

Närpiön toimipisteemme on levollinen ja kodinomainen. Tarjoamme käynnin yhteydessä joko kupin teetä tai kahvia. Varsinaista odotustilaa meillä ei ole, joten on mukavampi saapua lyhyellä varoitusajalla. Terapeuttisi tulee hakemaan sinut odotusaulasta terapiahuoneeseen.

Autamme ja tuemme sinua erilaisissa kuormittavissa elämäntilanteissa, joissa kaipaat luotettavaa ammattilaista rinnalla kulkijaksi. Meille vaikuttavan ja laadukkaan terapian tarjoaminen on kaiken ytimessä. Kaikilla terapeuteillamme on laadukas pohjakoulutus ja ylläpidämme osaamistamme monipuolisin täydennyskoulutuksin.

Miksi terapiaan juuri meille?

  • Pätevyys: Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoiset. Heistä lähes kaikki ovat taustaltaan psykologeja ja/tai psykoterapeutteja.
  • Vastuullisuus: Tärkeintä on varata aika ensikäynnille, jotta saat avun mahdollisimman varhain. Meidän asiantuntijuuttamme on auttaa sinua tästä eteenpäin.

VAASA

Hartmanin talo

Kauppapuistikko 12 B 11, 4 krs.
65100 Vaasa

NÄRPIÖ

Närpes

Närpesvägen 19, lägenhet 2,
64200 Närpes

Miksi withHeltin terapiaan?

Asiantuntemus

  • Meidän osaamiseen voit luottaa. Olemme valinneet meille vain terapeutteja, joiden taustat ja soveltuvuus ovat korkeatasoiset. Useimmat lyhytterapeuttimme ovat psykologeja, joiden lisäksi löydät meiltä psykoterapeutteja, psykoterapeutiksi opiskelevia, Valvira ammattinimikkeen omaavia muita terveydenhuollon ammattilaisia sekä sosiaalipsykologeja. Lisäksi monella on muita lisäkoulutuksia.
  • Tuemme terapeuttejamme muun muassa laadukkaalla, säännöllisellä työnohjauksella sekä erilaisilla täydennyskoulutuksilla. Kaikki lyhytterapeuttimme ovat myös käyneet laadukkaan lyhytterapeuttisen työotteen koulutuksen.

Vaikuttavuus

  • Muutokset lukuina. Vuonna 2023 saimme tarjota terapiaa 2 190 asiakkaalle. Lähes kaikki kokivat työkykynsä parantuneen ja tyytyväisyysasteikolla 1–5 keskiarvo oli 4,2.
  • Lyhytterapia on luultua vaikuttavampaa. Lyhytterapiassa kaikkia asioita ei yritetä selvittää kerralla, vaan keskitytään 1–2 yhdessä rajattuun ongelmaan. Muutos yhdellä elämänalueella ja kokemus siitä, miten elämän tai työn haasteita voidaan kohdata, saa usein aikaan positiivisen ketjureaktion. Myönteinen muutos seuraa toistaan.

Vastuullisuus

  • Pitkä psykoterapia ei ole paras ratkaisu kaikkeen. Tunnistamme, että eri tilanteisiin sopivat eripituiset terapiat, emmekä suosittele pidempiä terapioita kuin on tarpeen. Tämä mahdollistaa asiakkaana nopeamman terapiaan pääsyn ja auttaa ehkäisemään ongelmien pitkittymistä, jolloin myös niiden hoitaminen on helpompaa ja nopeampaa. Jos olet epävarma oikeasta hoitomuodosta, varaa meille ensiaika lyhytterapiaan, jossa terapeutti arvioi sopivan etenemisen. Vuonna 2023 lyhytterapiamme kestivät keskimäärin 6,8 käyntiä.
  • Yhteiskuntavastuu on meille tärkeää. Tukeaksemme suomalaisten mielenterveyttä, käytämme varojamme myös veloituksettoman mielenterveyssisällön tuottamiseen. Tällä pyrimme mahdollistamaan yhdenvertaisemman pääsyn mielen ammattilaisten tuottaman luotettavan mielenterveystiedon äärelle. Valitessasi terapiantarjoajaksi meidät, tuet samalla tätä työtä.

Tutustu Vaasan ja Närpiön terapeutteihin

Tutustu Vaasan ja Närpiön toimipisteessä toimiviin terapeutteihin heidän profiileistaan tai kurkkaa kaikki Vaasan ja Närpiön vapaat terapia-ajat. Lisäksi lähes kaikki terapeuttimme tarjoavat myös etäterapiaa.

Anna Norrgård

Psykolog, i Integrativ psykoterapeututbildning (kognitiv betoning)

Varaa minulle aika

Jannike Höglund

Psykologi, psykoterapeuttikoulutuksessa (integratiivinen kognitiivisella painotuksella)

Palvelut

Varaa minulle aika

Linda Strengell

Psykologi, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa

Varaa minulle aika