på svenska

Kuka olen?

Psykologina olen tarkkaavainen kuuntelija ja koen aktiivisen työotteen luontaiseksi työskentelytavaksi itselleni; kysyn aktiivisesti kysymyksiä ja pohdin yhdessä kanssasi sinulle ajankohtaisia asioita. Tavoitteenani on luoda rento ja turvallinen ilmapiirin, jossa koet voivasi keskustella vapaasti ja avoimesti. Itselleni tärkeitä peruspilareita työskentelyssä on tasavertaisuus ja kunnioitus asiakasta kohtaan, jotka toimivat pohjana toimivan yhteistyösuhteen rakentamiselle.

Lisätietoa työtavastani

Vastaanotollani aloitamme kartoittamalla haasteet ja vaikeudet, sekä jäsennämme nykytilaa – mitkä tekijät ylläpitävät oireilua/vaikeuksia ja mitkä voimavarat ovat nykyisellään käytettävissä? Tämän jälkeen lähdemme yhdessä pohtimaan tavoitteita työskentelylle ja etsimään ratkaisuja tilanteen helpottamiseksi ja psyykkisen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Otan vastaan nuoria ja aikuisia Ruoholahden toimipisteessä. Työskentelen sekä suomen että ruotsin kielellä.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Tunnetko olosi alakuloiseksi tai ahdistuneeksi? Oletko kohdannut vastoinkäymisiä, joista on vaikea päästä eteenpäin? Rajoittaako elämääsi erilaiset pelkotilat tai sosiaalinen jännittäminen? Koetko haasteita ihmis-/tai perhesuhteissasi? Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni useasta eri syystä, myös silloin kun itselläsi on vaikea saada kiinni siitä, mistä psyykkinen pahoinvointi johtuu.

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni: Olen koulutukseltani psykologi ja omaan työkokemusta nuorisopsykiatrisesta erikoissairaanhoidosta ja koulumaailmasta (perus- ja toisen asteen koulutus).

Keskeisin työkokemukseni: Psykologina olen työskennellyt mm. seuraavien teemojen parissa; ahdistuneisuus, mielialaoireilu, ylisuorittaminen ja uupumus, kriisitilanteet, identiteetinkehitys ja itsetunto, sekä haasteet ihmissuhteissa. Olen työskennellyt sekä nuorten että aikuisten kanssa, ja tämän myötä myös perhedynamiikkaan ja vanhemmuuteen liittyvien kysymysten äärellä.

Palveluitani

  • Lyhytterapia
  • Nuorten terapia

”Sun kans oli helppo puhua ja mulle tuli se fiilis että sä oot aidosti kiinnostunut siitä, mitä mä sanon”

Asiakas