på svenska

Kuka olen?

Minulle on työssäni yhtä tärkeää ymmärtää, mistä oireet ovat alkaneet ja mikä niiden funktio on ollut, kuin vaihtoehtoisten toimintamallien löytäminen, aina aktiivisessa dialogissa asiakkaani kanssa. Minulle on sydämeni asia, että asiakkaanani hyödyt jo ensimmäisestä käynnistä.

Lämpimästi tervetuloa, joko yksin, kaksin tai koko perheen voimin!

You are warmly welcome to book an appointment for counseling in English too!

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erityisosaamisalueeni ovat mielenterveys, ADHD ja autismikirjoon kuuluvat häiriöt, turvattomaan lapsuuteen liittyvät haasteet, perhekeskeinen vuorovaikutus sekä erilaiset elämänkriisit.

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni: Olen sekä laillistettu psykologi että ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Lisäksi olen kouluttautunut useampaan lyhytterapeuttiseen menetelmäkoulutukseen. Kouluttaudun tällä hetkellä myös integratiiviseksi psykoterapeutiksi.

Keskeisin työkokemukseni: Olen toiminut työterveyspsykologina sekä psykologina erityissairaanhoidossa ja matalan kynnyksen psykososiaalisessa keskuksessa, jossa olen työskennellyt lasten, nuorten, parien, perheiden ja aikuisten kanssa.

Palveluitani:

  • Koulutuspsykoterapia
  • Lyhytterapia
  • Nuorten terapia

”Kiitos näistä keskusteluista! Olen hyötynyt niistä todella paljon.”

Asiakas

”Sain todella paljon ajateltavaa ja huomasin eron voinnissani jo muutaman käynnin jälkeen. Linda on sopivissa määrin sekä suorapuheinen että lempeä. Yhteistä nauruakin mahtui mukaan kaiken vakavan keskellä. Voin suositella!”

Asiakas