Kuka olen?

Psykologina olen empaattinen, ennakkoluuloton ja läsnäoleva. Olen aidosti kiinnostunut jokaisesta ihmisestä, joka tulee minun vastaanotolleni ja otan sinut vastaan lämmöllä ja kunnioituksella. Minulle on tärkeätä, että sinä asiakkaana tunnet itsesi kuulluksi, ymmärretyksi ja validoituksi, sekä että ilmapiiri huoneessa on turvallinen ja hyväksyvä.

Psykologina seuraan sinun tahtiasi, mikä pitää sisällään sen, että voin sekä ottaa enemmän aktiivisen roolin tai antaa sinun ottaa enemmän tilaa, jos sinulla on tarvetta siihen. Arvostan ja tavoittelen avointa ja tutkivaa yhteistyötä välillämme.

Sydämellisesti tervetuloa vastaanotolleni! Tarjoan myös etäterapiaa.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Voit tulla vastaanotolleni muun muassa kun tunnet itsesi ahdistuneeksi, masentuneeksi, stressaantuneeksi tai uupuneeksi. Vastaanotoillani voidaan käsitellä myös sisäisiä korkeita vaatimuksia, kriisejä, horjuvaa itsetuntoa, suhdevaikeuksia (perhe- ja parisuhteissa) sekä haasteita koskien vanhemmuutta.

Palvelut ja hinnat

  • Lyhytterapia – 95 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Minun työtapani psykologina on integratiivinen, mikä tarkoittaa sitä, että sovellan työtapojani sinun tarpeidesi mukaan. Terapian aikana tavoittelemme pääasiassa tietoisuuden ja ymmärryksen lisäämistä itsesi ympärillä, tilanteestasi ja suhteestasi sekä itseesi että muihin. Yhdessä voimme käsitellä tapahtumia joilla on ollut negatiivinen vaikutus sinuun ja elämääsi, sekä kohdata raskaita tunteita liittyen niihin. Tutkimme tavaksi juurtuneet käyttäytymis- ja ajatusmallit, jotka eivät palvele sinua enään ja annamme enemmän tarkoituksenmukaisten mallien muodostua. Voit luottaa siihen, että tuen sinua koko matkan, että uskallat astella uusia polkuja jotka johtavat sinun arvojesi mukaiseen elämään ja yhä suurempaan hyvinvoinnin tunteeseen.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen koulutukseltani sosionomi ja psykologi.

Keskeisin työkokemukseni: Olen tehnyt töitä psykologina vuodesta 2013 lähtien ja minulla on lyhytterapeuttinen koulutus. Minulla on ollut etuoikeus saada tehdä urani aikana töitä yksinomaan terapian parissa, ja olen siten tavannut monia ihmisiä vaihtelevista elämäntilanteista, erilaisilla psyykkisillä haasteilla. Terapiatyö on edelleen kaikkien vuosien jälkeen se mihin minulla on palava kiinnostus, ja sen vuoksi opiskelen paraikaa integratiiviseksi psykoterapeutiksi kognitiivisellä painotuksella.

Palautteet

“Erityisen kiitoksen haluan lähettää Jannike Höglundille, joka viime syksynä auttoi minua pääsemään yli tähän astisen elämäni isoimmasta kriisistä.

Jannike jaksoi aina kuunnella, auttaa löytämään ratkaisuja, antaa vinkkejä sekä selittää asioita auki. Jannike auttoi minua tajuamaan isoja ja tärkeitä asioita, enkä ilman hänen neuvojaan olisi tässä, toteuttamassa elämääni juuri minulle sopivalla tavalla. Kiitos Jannike, että autoit minua löytämään suunnan omalle elämälleni.”

Asiakas

“Koin Janniken psykologina erittäin taitavaksi tunnistamaan ja näkemään asioiden oikeat merkitykset kertomani perusteella. Tämän vuoksi pääsimme yhdessä nopeasti kiinni oikeisiin asioihin. Janniken ammattimaisuus välittyi erittäin hyvin etävastaanotolla videon välityksellä. Psykologina hän osaa olla läsnä asiakkaan tarpeiden kanssa sekä kertoa ymmärrettävästi miten on käsiteltävät asiat ymmärtänyt asiakkaan puheesta. Iso kiitos hänelle työstä minun puolestani”

Asiakas