Kuka olen?

Kunnioitus, nöyryys ja läsnäolo ovat minulle tärkeitä arvoja psykoterapeuttina. Pyrin luomaan turvallisen ja hyväksyvän ilmapiirin vastaanotollani. Erilaiset ihmiskohtaamiset ovat työni yksi parhaita asioita, ja opin paljon asiakkailtani. Näen meidät kanssakulkijoina. Uskon, että voimme yhdessä pohtia elämän haasteita – ja että voin toivottavasti tarjota työkaluja matkan varrella.
Minulle avoin vuoropuhelu kanssasi on tärkeää ja toivon, että voit ilmaista minulle toiveita ja antaa palautetta matkan varrella.

Äidinkieleni on ruotsi, mutta työskentelen mielelläni sekä suomeksi että englanniksi. Minut löytää Vaasan toimipisteestä, ja tapaamiset onnistuvat myös etäyhteydellä.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi:

Voit tulla vastaanotolleni, jos sinulla on haasteita ihmissuhteissasi tai jos haluat miettiä suhdettasi itseesi. Voit ottaa yhteyttä myös pelkojen, masennuksen, ahdistuksen, stressin, kriisien tai traumojen vuoksi. Ota rohkeasti yhteyttä ensikäyntiä varten. Koskaan ei ole liian aikaista hakea apua.

Palvelut ja hinnat:

  • Lyhytterapia – 105 € / 45 min
  • Pariterapia – 160 € / 90 min
  • Perheterapia – 160 € / 90 min
  • Psykoterapia – 105 € / 45 min
  • Työnohjaus – 60 min (sis. alv 24%)

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Koska olen perhepsykoterapeutti, systeeminen lähestymistapa on minulle keskeinen, ja siinä keskitytään ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen. Me muovaudumme ihmissuhteissamme. Haluan myös auttaa sinua löytämään ja palauttamaan vahvuutesi ja voimavarasi, jotka ovat aina olemassa elämäntilanteesta riippumatta. Pyrin kokonaisvaltaiseen näkemykseen, jossa otamme huomioon kaikki ympäröivät tekijät ja suhteet, jotka vaikuttavat sinuun ja elämääsi, myönteisesti ja kielteisesti.

Minulla on integratiivinen lähestymistapa, jossa käytän erilaisia psykoterapeuttisia menetelmiä. Perheterapiasta esimerkiksi sukupuutyöskentely, mutta myös elementtejä kognitiivisesta terapiasta. Olen myös erikoistunut traumojen hoitoon, missä käytän EMDR-menetelmän. Erikoisosaamiseeni kuuluu myös surutyöskentely.

Olet tervetullut yksin, olet tervetullut kumppanisi, lapsesi, vanhempiesi, sisaruksesi tai hyvän ystäväsi kanssa. Tapaamiset luodaan sen mukaan, mitä sinä tai mitä te tarvitsette.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen perhepsykoterapeutti, Valviran hyväksymä psykoterapeutti vuodesta 2011. Olen myös EMDR-terapeutti. Peruskoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt Pietarsaaren avohoitopsykiatriassa useita vuosia, pääasiassa kaikenikäisten aikuisten, mutta myös lasten ja nuorten parissa. Työ on koostunut yksilö-, pari- ja perheterapioista. Myös interventioita kriisien ja traumojen yhteydessä. EMDR on tehokas psykoterapeuttinen menetelmä traumaattisten muistojen käsittelyyn. Minulla on myös laaja kokemus työskentelystä surua kokevien ihmisten kanssa. Viimeiset seitsemän vuotta olen työskennellyt perhepsykoterapeuttina äitiys- ja lastenneuvolassa, jossa olen tavannut tulevia vanhempia ja pienten lasten vanhempia. Painopisteenä on ollut sopeutuminen uuden pienen ihmisen äidin tai isän rooliin ja sen mukanaan tuomat ilot ja haasteet sekä itselle että parisuhteelle. Kiintymyssuhde- ja vuorovaikutuskysymykset ovat lähellä sydäntäni.

Palautteet

“Anna-Maria on ammattitaitoinen, luotettava ja rauhallinen. Hän saa helposti yhteyden asiakkaisiin ja hänellä on lämmin huumorintaju. Kollegana hän on empaattinen ja avulias sekä haluaa että kaikki työyhteisössä tulevat nähdyksi.”

Kollega

“Anna-Marian terapia on antanut minulle paljon, hän on oikeassa paikassa. Hän todella kuunteli minua ja vahvisti minua. Hän saattoi kyseenalaistaa, mutta kunnioittavalla tavalla. Yhdessä onnistuimme avaamaan joitain elämän solmukohtia.”

Asiakas