Kuka olen?

Parisuhde, jossa on hyvä olla, on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Elämässä tulee kuitenkin jokaiselle joskus eteen aikoja ja asioita, jotka koettelevat meitä yksilöinä ja parina. Arki voi olla haastavaa vauvan tai teinin kanssa, työ stressaa tai jokin muu murhe vie ajan ja ajatukset.

Runsas riitely, etääntyminen puolisosta, ulkopuolinen suhde ja eroajatukset ovat merkkejä vakavista ongelmista parisuhteessa. Pariterapia on paikka, johon voi tulla niin pienten kuin isompienkin ongelmien kanssa. Se on paikka, jossa pysähdytään, kerrotaan omat tunteet ja toiveet, kuunnellaan toista ja yritetään yhdessä ymmärtää mitä on tapahtunut. Pariterapiaan voi tulla yksinkin ja se voi olla myös työskentelyä hyvän eron eteen.

Minulla on pitkä työkokemus varhaisen vuorovaikutuksen ongelmista, synnytyksen jälkeisestä masennuksesta ja vauvaperheen arjesta. Teen myös kotikäyntejä vauvaperheisiin. 

Koulutukseni: MMM, pari- ja perhepsykoterapeutti ET

Lisätietoa työtavastani:

Olen empaattinen ja kuunteleva, mutta myös aktiivinen ja kyseenalaistava. Uskon ihmisten kykyyn kehittyä ja löytää itselleen ja perheelleen paras ratkaisu elämänhaasteissa. Työskentelen suomeksi ja englanniksi.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Perheen, parisuhteen, vauva-ajan ja lapsiperheen haasteet eri vaiheissa.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia
  • Pariterapia
  • Perheterapia
  • Psykoterapia
  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Työnohjaus

Tuulevin kanssa oli helppo puhua vaikeistakin asoista. Hän kuunteli meitä tasapuolisesti ja teki kysymyksiä, jotka saivat meidät ajattemaan ihan uudella tavalla.

Asiakas

”Olimme onnekkaita, kun tapasimme Tuulevin.”

Asiakas