Kuka olen?

Työni painopisteenä on aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten yksilöpsykoterapia. Psykoterapia-koulutukseni edustaa ratkaisukeskeistä suuntausta. Ratkaisukeskeisyys tarkoittaa minulle mahdollisuuksien ja vaihtoehtojen tutkimista asiakkaan kanssa hänen tavoitteensa tai muutostoiveensa edistämiseksi. Tämän näkökulman kuljettaminen jättää hyvin tilaa myös muiden psykoterapeuttisten viitekehysten soveltamiselle.

Olen tehnyt pitkään töitä myös lasten, nuorten sekä heidän vanhempiensa kanssa. Työhöni psykoterapeuttina koen edellä mainitun kokemuksen tuovan lisää näkökulmaa ja ymmärrystä.

Aiemmin työskentelin yritysmaailmassa erilaisissa henkilöstönkehittämisen tehtävissä, erityisesti esimiesvalmennus ja työnohjaus sekä työyhteisöjen kehittäminen ovat olleet mieltäni lähellä.

Toivotan tervetulleeksi asiakkaat eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa! Tutkitaan yhdessä toiveitasi muutoksesta ja hyvästä elämästä.

Koulutukseni: PsM, psykologi, psykoterapeutti (ET), työnohjaaja, lasten ja nuorten erikoispsykologi

Lisätietoa työtavastani:

Keskeisenä teemana kaikessa työssäni ovat inhimillinen kasvu ja vuorovaikutuksen teemat sekä omien voimavarojen ja erilaisten painetekijöiden yhteensovittaminen. Teen yksilöpsykoterapiaa aikuisille ja yli 16-vuotiaille nuorille

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Eri elämänvaiheiden haasteet.

Palveluitani:

  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Lyhytterapia
  • Nuorten terapia
  • Psykoterapia

Sain Tuijan terapiassa itsetuntoni ja itsenäisyyteni takaisin. Sain oivat keinot, joilla kykenen hallitsemaan pelkoja ja ahdistusta niin, että ne enää tuskin vaivaavat. Löysin myös tien takaisin hyväksymään ja rakastamaan itseäni.

Asiakas