Tuija Vakkila

Psykologi, psykoterapeutti, työnohjaaja

Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille

Kielet

,

Paikkakunnat

,

Erikoistumisalueet

Varaa minulle aika

Kuka olen?

Minulla on laaja-alainen kokemus psykologian eri osa-alueilta. Olen saanut seurata asiantuntijaorganisaatiota yrityselämän puolella erilaisista henkilöstötehtävistä käsin. Erityisesti esihenkilöalmennus, työnohjaus sekä työyhteisöjen kehittäminen ovat sydäntäni lähellä.

Toisaalta olen myös tehnyt pitkään töitä lasten, nuorten sekä heidän vanhempiensa kanssa. Monipuolinen kokemus antaa hyvän pohjan hahmottaa elämää kokonaisvaltaisesti ja nähdä inhimillisten ongelmien kerroksellisuutta.

Psykoterapeuttina lähden liikkeelle asiakkaan muutostoiveista ja yhteistyössä asiakkaan kanssa sovimme terapiassa käytettävistä toimintatavoista. Minulla on sekä kognitiivis-integratiivinen että ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutus, joten erilaisten lähestymistapojen soveltaminen asiakkaan hyväksi on minulle luontevaa.

Toivotan tervetulleeksi asiakkaat eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa! Tutkitaan yhdessä toiveitasi muutoksesta ja hyvästä elämästä.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Eri elämänvaiheiden haasteet ja kriisitilanteet, mielialaoireet, sosiaalinen ahdistus ja jännittäminen, stressi ja uupumus.

Palvelut ja hinnat:

  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min
  • Lyhytterapia – 150 € / 45 min
  • Psykoterapia – 130 € / 45 min
  • Ryhmätyönohjaus 90 min – Hinta sovitaan ryhmäkoon mukaan (sis. alv 24%)
  • Työnohjaus – 180 € / 60 min (sis. alv 24%)

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Näen psykoterapian yhteistyönä, jossa esim. oman työskentelyni aktiivisuus mukautuu tarpeeseen. Keskeisenä teemana kaikessa työssäni ovat inhimillinen kasvu ja vuorovaikutuksen teemat sekä omien voimavarojen ja erilaisten painetekijöiden yhteensovittaminen. Tarjoan yksilöpsykoterapiaa aikuisille ja yli 16-vuotiaille nuorille. Alle 16-vuotiaiden osalta toimin lasten- ja nuorten erikoispsykologin roolista käsin hyödyntäen soveltuvia psykoterapeuttisia toimintatapoja

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: PsM, psykologi, kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, työnohjaaja, lasten ja nuorten erikoispsykologi.

Keskeisin työkokemukseni: Psykologiksi valmistumiseni jälkeen ja ennen psykoterapiatyöhön keskittymistä työkokemukseni on jakautunut kahteen suuntaan. 14 vuotta kului erilaisissa henkilöstöhallinnon ja henkilöstön kehittämisen tehtävissä. Tästä ajasta toimin 10 vuotta suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Toista suuntaa edustaa 10 vuotta koulupsykologina ja sivutoimisesti olen pitänyt myös lasten ja nuorten psykologin vastaanottoa. Psykoterapeuttina olen työskennellyt vuodesta 2014 alkaen, ja Shortumissa/Heltissä vuodesta 2019 alkaen.

Palautteet

“Sain Tuijan terapiassa itsetuntoni ja itsenäisyyteni takaisin. Sain oivat keinot, joilla kykenen hallitsemaan pelkoja ja ahdistusta niin, että ne enää tuskin vaivaavat. Löysin myös tien takaisin hyväksymään ja rakastamaan itseäni.”

Asiakas

in English

I have wide experience in working with adults, adolescents and children. In my past I have worked in the international business environment and understand well expectations in the current working culture. That phase in my life was followed by the big change and moved to work in the school with kids under 13 and their teachers and families. During the years I have specialised in children and adolescent psychology and trained to work as a psychotherapist. For psychotherapy I welcome adults and the adolescents over 16 years. As a psychologist I am happy to work with younger persons and their parents.

In psychotherapy my approach is integrative combining cognitive and solution-focused framework. In addition, I also work together with my clients in short term therapy frame.