Kuka olen?

Psykologina olen lämminhenkinen ja käytännönläheinen. Uskon, että jokaisella meistä on vahvuuksia ja voimavaroja, mutta vaikeina hetkinä nämä saattavat jäädä hyvin näkymättömiksi itselle. Yhdessä voimme etsiä ja pohtia miten nämä vahvuudet ja voimavarat saataisiin esille ja käyttöön, siten että olisi voimia jaksaa myös hankalien hetkien yli.

Teen töitä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Työni on hyvin antoisaa ja innostavaa, sillä jokaisen tarina on erilainen ja juuri siinä erilaisuudessaan arvokas. Työskentelen sopimuksesta myös koira-avusteisesti.

Palvelut ja hinnat

  • Lyhytterapia – 100 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Tapaamisillani edetään aina sinun tahdissasi ja saat itse määrittää rajat siihen mistä asioista olet halukas tai valmis kanssani puhumaan. Mietimme käyntien toiveet ja tavoitteet yhdessä ja pyrimme löytämään yhdessä juuri sinulle sopivan tavan edetä näiden asioiden suhteen.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on pitkä työkokemus niin koulupsykologin työstä kuin lastenpsykiatriselta poliklinikalta. Lasten kanssa työskentelyn ohessa olen työskennellyt koko perheen ja vanhempien kanssa.

Palautteet

“Lapsen tilanne otettiin tosissaan ja hän sai kaipaamaansa apua”

Asiakas

“Kiitos vielä siitä, että olet auttanut lastani pääsemään selvemmille vesille ja voimaan paremmin. Lapseni on selvästi saanut paljon työkaluja, joita lähdettiin etsimään”

Asiakas

“Susanna ei pelkää haasteita, luo luottamuksen ilmapiirin niin lapsen kuin perheenkin kanssa ja löytää monipuolisia työskentelyn menetelmiä luovasti ja onnistuneesti”

Asiakas