Kuka olen?

Työhistoriaani on mahtunut monenlaista psykologin työtä psykoosi-oireiden kanssa elämisen tukemisesta pomojen ja tiimien sparraamiseen. Viime vuosina olen perehtynyt etenkin työyhteisöpulmiin työpaikan ristiriitoihin osallisia ja niitä setviviä esimiehiä tukiessani. Lisäksi minulta saa apua yksityiselämän vaikeuksissa kuten masennuksessa, ahdistuksessa, elämän suunnan etsimisessä ja parisuhteen jumeissa.

Aiheesta riippumatta toimivan yhteistyön lainalaisuudet ovat minusta samankaltaisia: eläytymistä, haastamista ja uusien näkökulmien etsimistä yhdessä. Ongelmat ovat kiinnostavia patistaessaan muutokseen ja tuodessaan esiin elämän eri puolia. Viimeksi ihmeteltiin asiakkaan kanssa sitä, miksi ”konfliktin” vastakohdalle ei ole käsitettä; millä sanalla voisi kutsua ihmissuhteen yllättävää liikahdusta parempaan?

Koulutukseni: PsM, työterveyspsykologi, psykoterapeutti VET, kouluttajapsykoterapeutti, työnohjaaja, business coach

Lisätietoa työtavastani:

Viitekehykseni on ratkaisukeskeisyys, jonka ohjenuorana on luovuus: tuotetaan uutta ja toimivaa – asiakkaan ehdoilla. Ammattilainen tuo keskusteluihin tietoa ja kokemusta, mutta asiakas määrittää sen raamit hahmotellen esiin niin tapaamisten tavoitteen kuin sen, milloin toivottu muutos on riittävä.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Tekstiä

Palveluitani:

  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Lyhytterapia
  • Pariterapia
  • Psykoterapia
  • Työnohjaus

Sanna on upean spontaani.

Asiakas

”Järjestelmällinen ja asiantunteva. Pitää neuvotteluissa hyvin narut käsissä.”

Asiakas

”Näistä keskusteluista on ollut meille paljon apua. Kiitos!”

Asiakas