Kuka olen?

Olen kognitiivinen psykoterapeutti, jolla on useiden vuosien kokemus työstä psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa. Terapeuttina olen empaattinen, läsnäoleva ja aidosti kuunteleva. Terapiassa on tärkeää luottamuksen ilmapiiri, jotta vaikeitakin aiheita on mahdollista käsitellä. Haluan tarjota tapaamisilla hyväksyvän ja turvallisen ympäristön oman ajatusmaailman ja tunteiden tutkimiseen.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: ahdistus, paniikki- ja jännitysoireet, masennus, uupumus, pakko-oireet sekä itseen kohdistuvaan vaativuuteen ja itsetuntoon liittyvät haasteet.

Palvelut ja hinnat:

  • Kela-terapia – 110 € / 45 min
  • Lyhytterapia – 110 € / 45 min
  • Psykoterapia – 110 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Terapiatapaamisilla pyritään yhdessä ymmärtämään, miten asiakkaan ajatusmaailma on elämänkokemusten myötä rakentunut ja millaiset ajatusmallit ja toimintatavat ylläpitävät pahoinvointia. Ajatusten lisäksi fokuksessa on vaikeiden tunteiden ja kokemusten kohtaaminen ja käsittely sekä jäsentäminen yhdessä. Tapaamisiin voi kuulua myös kehollisia ja kokemuksellisia harjoituksia, sekä välitehtäviä, jotka tukevat terapian etenemistä. Käytän työssäni kognitiivisen terapian perusmenetelmien lisäksi mm. skeematerapian (haitallisten skeemojen, eli tunnelukkojen ja niihin liittyvien mielentilojen tunnistaminen ja käsittely) ja tunnekeskeisen terapian menetelmiä. Aiempi työkokemukseni toimintaterapeuttina on auttanut minua tarkastelemaan ihmisen hyvinvointia kokonaisuutena.

Työskentelen päiväaikaan (klo 9-15).

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Valmistuin vuonna 2020 kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Pohjakoulutukseltani olen toimintaterapeutti.

Keskeisin työkokemukseni: Olen valmistuttuani (v. 2013) työskennellyt psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa HUS:in poliklinikoilla.