Kuka olen?

Olen psykologi, joka on perehtynyt erityisesti stressinhallintaan, jaksamiseen, suorituspaineisiin ja itsekriittisyyteen liittyviin haasteisiin. Työskentelen mielelläni myös ahdistukseen ja jännittämiseen, opiskelumotivaatioon ja oppimisen edistämiseen liittyvien kysymysten parissa. Tavoitteeni on auttaa asiakkaitani voimaan hyvin ja löytämään itselleen sopivia keinoja käsitellä hankalia tunteita ja tilanteita.

Näen hyvinvoinnin vahvasti kehon ja mielen yhteistoimintana, joten pyrin ohjaamaan asiakasta myös kehon viestien kuunteluun. Psykologin työn ohella toimin hierojana sekä opetan taijita, mikä on opettanut havainnoimaan kehon ja mielen jännitysten yhteyksiä.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erityisesti stressinhallintaan, jaksamiseen, suorituspaineisiin ja itsekriittisyyteen liittyvät haasteet. Lisäksi ahdistus, jännittäminen ja opiskeluihin liittyvät motivaatiohaasteet.

Palvelut ja hinnat

  • Lyhytterapia – 105 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (sis. alv 24%)

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Työskentelyni asiakkaan kanssa alkaa aina tilanteen kartoittamisella ja jäsentelyllä, minkä pohjalta sovitaan tavoite yhteiselle työskentelylle. Keskustelun lisäksi käytän työmenetelminä erilaisia mindfulness- ja mielikuvaharjoitteita sekä psykofyysisiä menetelmiä, mikäli asiakas kokee ne itselleen sopiviksi.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi. Lisäksi seuraavat lisäkoulutukset:

  • Lyhytterapeuttinen työote
  • Mindfulness-ohjaaja
  • Mindful Self-Compassion koulutus
  • Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena -ohjaaja
  • Dialogisen sekvenssianalyysin koulutus

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt 15 vuotta opintopsykologina yliopisto-opiskelijoiden parissa. Yksilövastaanottojen lisäksi olen tehnyt runsaasti ryhmäohjausta, mm. mindfulness- ja jännittäjäryhmiä. Minulla on kokemusta myös ammatinvalintapsykologin työstä. Psykologin työn ohella työskentelen hierojana ja siinä erityisosaamistani on kivunhoito sekä urheiluhieronta.

Palautteet

“Kiitos kivoista ja rohkaisevista sanoista! Nyt tuntuu, että elämä on taas lähtenyt rullaamaan vähän valoisammin ja oikeampaan suuntaan.”

Asiakas