Kuka olen?

Olen helposti lähestyttävä, lämminhenkinen, luotettava ja aktiivisesti osallistuva, mutta myös kuunteleva sekä empaattinen psykologi ja psykoterapeutti. Sinun kokemuksesi asiakkaana kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta on minulle tärkeä työskentelyn edellytys. Olen työskennellyt paljon mm. masennuksen, ahdistuneisuuden, erilaisten elämänkriisien, uupumuksen, sekä erilaisten raskaus- ja vauva-aikaan liittyvien haasteiden parissa.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Masennus, ahdistuneisuus, erilaiset kriisit, uupumus sekä raskausaikaan tai vauvavaiheeseen liittyvät haasteet, esim. kiintymyssuhteen muodostamisessa vauvaan.

Palvelut ja hinnat

  • Kela-terapia – 105 € / h
  • Lyhytterapia – 105 € / h
  • Psykoterapia – 105 € / h

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Kognitiivisena psykoterapeuttina minulle on tärkeää luoda sinulle turvallinen tila yhdessä jäsentää ja työstää haastavia ajatuksia ja kipeitäkin kokemuksia sekä tunteita. Työskentelyssäni korostuu erilaisten menetelmien integrointi siten, että rakennamme sinun kokemustesi ja minun asiantuntemukseni avulla yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivan tavan työskennellä yhdessä. Otan myös mielelläni palautetta työskentelystä vastaan, jotta työskentelyn suuntamme ja tavoitteemme pysyvät kirkkaana. Työskentelyssä voimme käyttää mm. tunnekeskeisiä ja skeematerapeuttisia kokemuksellisia menetelmiä sekä itsemyötätuntoon ja läsnäoloon liittyviä harjoitteita.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen kognitiivinen psykoterapeutti ja pohjakoulutukseltani psykologi. Työssä jaksamisen teemat kiinnostavat ja tästä syystä olen kouluttautumassa myös työterveyspsykologiksi.

Keskeisin työkokemukseni: Työkokemusta minulle on ennättänyt kertyä työskentelystä ikäryhmien vauvasta – vaariin kanssa, niin perusterveydenhuollon tehtävissä kuin myös erikoissairaanhoidossa sekä oppilas- ja työterveyshuollon parissa.