Kuka olen?

Olen psykoterapiakoulutuksessa oleva kokenut psykologi. Minun vastaanotolleni voi tulla käsittelemään akuuttia kriisiä, työstämään pidempään elämää rajoittavia tai elämänlaatua heikentäviä kokemuksia tai pohtimaan uutta suuntaa ja ratkaisuja itselle haastavalla elämän osa-alueella.

Terapeuttina asiakkaan yksilöllisen kokemuksen tavoittaminen ja vastavuoroinen yhteistyö ovat minulle tärkeitä. Työskentelyotteeni on aktiivinen, mutta asiakkaan tilannetta ja tarpeita kuulosteleva. Seuraan työtäni ja asiakkaan kokemusta työskentelystä palautetta keräten, jotta yhteistyösuhdetta ja työskentelymenetelmiä voidaan räätälöidä sopivaksi kullekin terapiasuhteelle.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Palvelut ja hinnat

  • Koulutuspyskoterapia
  • Lyhytterapia 95 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Kouluttaudun parhaillaan kognitiivis-integratiiviseksi aikuisten psykoterapeutiksi. Kognitiivisissa terapioissa keskeisiä työskentelyn kohteita ovat oireita tai muuta haittaa tuottavat ajatukset ja uskomukset sekä niihin liittyvät tunteet. Tapaamisten välille suunnitellaan usein käynneillä käsiteltyjen teemojen työstämistä tukevia tehtäviä. Pyrin siihen, että työtapojani ohjaavat menetelmien tutkimusnäyttö ja asiakkaan tarpeet.

Koulutuspsykoterapiaan kuuluu tiivis työnohjaus eli psykoterapeuttiopiskelija käsittelee hoitosuhdetta kokeneen työnohjaajan kanssa, täysin luottamuksellisesti.

Vastaanotto voidaan toteuttaa tarvittaessa myös videovastaanottona.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen psykologi ja opiskelen Helsingin yliopistossa psykoterapeutiksi. Olen aiemmin erikoistunut oikeuspsykologiaan ja lyhyempiä lisäkoulutuksia minulla on esimerkiksi traumojen käsittelyyn ja unettomuuden hoitoon liittyen.

Keskeisin työkokemukseni: Ennen psykoterapiakoulutukseen hakeutumista olen työskennellyt psykologina asiakkaiden tukena monenlaisissa elämän kriiseissä ja taitekohdissa erikoissairaanhoidossa ja koulumaailmassa. Minulla on kokemusta myös esihenkilötehtävistä.

Palautteet

“Tarkasti kuunteleva, oivaltava ja aktiivinen psykologi!”

Asiakas