Kuka olen?

Psykologina minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas ainutkertaisena yksilönä. Olen empaattinen, asiakasta kunnioittava ja läsnäoleva. Työskentelytyylini on kuunteleva, jäsentävä ja itsehavainnointiin kannustava. Minulle on myös tärkeää, että asiakas kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi. Vastaanotolleni voit tulla esimerkiksi elämän erilaisissa muutos tai kriisitilanteissa, pidempiaikaisissa ongelmissa kuten .ahdistuneisuus, masennus tai uupumisongelmissa, ihmissuhdevaikeuksien keskellä tai kun haluat pohtia uutta suuntaa elämääsi.

Palvelut ja hinnat:

  • Konsultaatio
  • Koulutuspyskoterapia – 59 € / 45 min
  • Lyhytterapia – 95 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (sis. alv 24%)

Lisätietoa työtavoista

Kouluttaudun parhaillaan kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi. Työskentelytapoihini kuuluu tutkia ja jäsentää yhdessä asiakkaan tilannetta ja määritellä yhteiset tavoitteet, joita kohti lähdemme. Keskustelun lisäksi voimme käyttää myös erilaisia harjoitteita ja kehollisia menetelmiä.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi ja parhaillaan psykoterapeuttikoulutuksessa (Helsingin yliopisto). Lyhyempiä lisäkoulutuksia mm. psyko-fyysisen psykoterapian perusteet, lyhytterapeuttisen työotteen opintoja, jännittäjäryhmien ohjaajakoulutus.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt pitkään nuorten ja nuorten aikuisten kanssa opiskeluhuollossa sekä aikuisten parissa työterveyshuollossa.