på svenska

Kuka olen?

Olen napakka mutta myös empaattinen ja laajakatseinen. Tavoitteeni on lisätä asiakkaan itseymmärrystä ja yhdessä pohtia toisenlaista tapaa olla itsensä ja muiden kanssa. Vaikka haastan asiakasta havainnoimaan uudella tavalla ja kannustan kokeilemaan uusia toimintatapoja, on myös tärkeää että terapiassa on tilaa ja aikaa pysähtyä erityisten tärkeiden asioiden ja kokemusten äärelle. Yhdessä koetut vaikeat ja raskaat hetket ovat yhtä tärkeitä kuin oivallukset ja onnistumisen kokemukset.

Koulutukseni: PsM, psykologi, psykoterapeutti YET

Lisätietoa työtavastani:

Kognitiivis-analyyttisena terapeuttina kuuntelen, kyselen ja keskustelen aktiivisesti, ja autan asiakasta jäsentelemään tunteita ja ajatuksia. Työskentelen ruotsin, suomen ja englannin kielellä.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Asiakaskuntani on ollut monimuotoinen ja heidän elämäntilanteensa ja tarpeensa vaihtelevia. Sen takia voin tarjota tukea ja uutta näkökulmaa monenlaisissa pulmatilanteissa.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia
  • Psykoterapia
  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille

”Jenny on rento ja tiukka oikeassa mittasuhteessa. Elää ihan oikeassa maailmassa eikä missään hienossa kuplassa.”

Asiakas

”Jenny on virkeä ja kiinnostunut. Ei lannistu eikä luovuta.

Asiakas

”Jenny on suorapuheinen, huumorintajuinen ja käytännönläheinen. Osaa ajatella outside the box. Sovitut asiat hoituvat ja usein ripeästi.”

Asiakas