Kuka olen?

Olen sosiaalipsykologi, työnohjaaja ja organisaatiokonsultti. Terapiatyön lisäksi työskentelen myös laajemmalti organisaatioiden, johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa. Työskentelen enimmäkseen aikuisten ja nuorten aikuisten kanssa, erilaisissa haasteellisissa elämäntilanteissa.

Erityisosaamistani ovat työhön liittyvät haasteet ja siihen liittyvät oireet kuten vaativuus itseä kohtaan, ahdistuneisuus, stressi ja uupumus. Lisäksi minulla on kokemusta sosiaalisten tilanteiden pelosta sekä ihmisten tukemisesta erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa, kuten elämänmuutoksissa tai tasapainon löytämisestä elämässä.

Palvelut ja hinnat:

  • Johtajaterapia
  • Lyhytterapia – 130 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Terapeuttina olen kuunteleva sekä aktiivisesti työskentelevä ja tuen asiakkaitani kohti heidän haluamaansa muutosta. Työskentelylleni on tyypillistä visuaaliset menetelmät ja vertauskuvat, jotka auttavat yhteisen ymmärryksen varmistamisessa, tunnistamaan ongelmallisia suhtautumis- ja käyttäytymismalleja sekä tarkastelemaan omaa muutosta.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: VTM Sosiaalipsykologi, KAT lyhytterapeuttinen työskentelyote, Yhteisödynaaminen työnohjaaja

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt kymmenen vuotta yksilö- ja ryhmäcoachina sekä toiminut työyhteisöjen kehittäjänä sekä haastavien tilanteiden tukena. Teen paljon johtamisen kehittämistä sekä ryhmien että yksilöiden kanssa ja tuen myös asiantuntijaroolissa työskenteleviä yksilöprosesseilla.

Palautteet

“Hyvät kysymykset ja pysähtyminen ehdottoman turvallisessa vuorovaikutuksessa oman ajattelun ja toiminnan äärelle kirkasti aina tilannetta ja vahvisti pystyvyyden tunnetta -> vähensi stressiä aj edisti eteenpäinvievää ajattelua. Muutosten vieminen arkeen ja harjoitusten tekeminen olivat hyödyllisiä ja niihin otti aikaa, koska joku oli niistä kiinnostunut.”

Asiakas

“Tykkäsin terapeutista. Hän osasi herätellä ajattelemaan asioita ja kysellä hyviä kysymyksiä. Sain ahaa-elämyksiä omasta toiminnasta ja työkaluja, joita voin hyödyntää jatkossa.”

Asiakas