Kuka olen?

Minua kuvataan helposti lähestyttäväksi ja vuorovaikutusta kanssani luontevaksi. Kuuntelen tarkasti ja tuen muutostilanteessasi. Autan havainnoimaan ja ymmärtämään itseäsi, omia reaktioitasi ja elämässäsi toistuvia haitallisia asetelmia. Tuen sinua kehittämään toimivia tapoja säädellä tunnekokemuksia, kohtaamaan sisäisiä esteitä ja löytämään tapoja vaikuttaa rakentaaksesi elämästäsi itsesi näköistä. Olen tottunut hahmottamaan ihmisen käyttäytymistä niin yksilö-, yhteisö- kuin yhteiskunnallisesta vinkkelistä.  Rakastan uuden oppimista.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erityisosaamistani ovat työhön liittyvät haasteet ja siihen liittyvät oireet kuten stressi ja uupumus, vaativuus itseä kohtaan, unettomuus, sosiaalinen jännittäminen ja ahdistuneisuus.

Palvelut ja hinnat

  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min
  • Lyhytterapia – 120 € / 45 min
  • Psykoterapia – 120 € / 45 min

Tällä hetkellä otan asiakkaita vain yksittäisille konsultaatiotapaamisille tai max. 20 kerran lyhytterapioihin. Olet lämpimästi tervetullut tapaamiseen sellaisena kuin olet, siinä elämäntilanteessa kuin olet.

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Kohtaavan keskustelun lisäksi hyödynnän tilanteen mukaan esimerkiksi myötätuntosuuntautuneen terapian, hyväksymis- ja omistautumisterapian, kognitiivisen käyttäytymisterapian ja skeematerapian työtapoja. Tapaamisten välille sovimme usein myös harjoituksia, jotka palvelevat oivalluksia ja uusien toimintatapojen sulauttamista osaksi arkea.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseltani olen psykologi (PsM), sosiaalipsykologi (VTM) sekä kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti. Minulla on pitkä kokemus työterveyspsykologin työstä työterveyshuollossa, jossa olen auttanut ihmisiä erilaisten ongelma-alueiden parissa. Olen aiemmin työskennellyt myös tutkijana.

Palautteet

“Elinassa yhdistyy monipuolinen ammattitaito ja lämmin myötäeläminen pienten ja isojen ongelmien edessä.”

Asiakas