Kuka olen?

Olen psykoterapeutti ja psykologi. Erityisosaamiseeni kuuluvat traumat ja kriisit, ahdistuneisuus, masennus, seksuaaliväkivallan kokemukset sekä erilaiset elämänmuutokset ja oikeuspsykologia. Terapeuttina olen lämminhenkinen, ammattitaitoinen ja luotettava. Kannustan asiakasta etsimään omia voimavarojaan ja tuen oman itsensä tutkimiseen.

Lisätietoa työtavastani:

Työskentelyotteeni on aktiivisesti kuunteleva ja lämpimän myötäelävä sekä itsehavainnointiin ja oivalluksiin kannustava. Toivon, että voimme yhdessä pohtia näkökulmia ja ratkaisuja elämän haasteisiin ja luoda sinulle sopivat tavoitteet.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Trauma, seksuaaliväkivallan kokemukset, ahdistuneisuus ja masennus.

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni: Olen kognitiivinen psykoterapeutti (KIT) ja olen erikoistunut traumojen hoitoon. Peruskoulutukseltani olen psykologi ja minulla on pitkä työkokemus mm. oikeuspsykologiasta ja seksuaaliväkivallan kokemusten teemoista. Olen myös TF-KKT työnohjaaja ja kouluttaja.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt niin lasten, nuorten, perheiden kuin aikuistenkin parissa eri palvelusektoreilla. Minulla on myös työterveyspsykologin pätevyys.

Palveluitani:

  • Konsultaatio
  • Lyhytterapia
  • Nuorten terapia
  • Psykoterapia
  • Työnohjaus

”Toivon, että voimme yhdessä pohtia näkökulmia ja ratkaisuja elämän haasteisiin ja luoda sinulle sopivat tavoitteet”

Aino

Tärkeimmät julkaisuni:

  • Jutellaanko? Miten käsitellä lapsen kanssa vaikeita asioita, Kirjapaja, 2021