Terapiassa-podcast – Ahdistus ja sen terapeuttinen hoito


Tapahtuman tiedot

  • Date:

IG-LIVE TO 15.2. KLO 19 – TERAPIASSA-PODCAST

Ahdistus ja sen terapeuttinen hoito

w/ Annamari Heikkilä ja Katri Kanninen

Mikä aiheuttaa ahdistusta? Miten terapia voi auttaa?

Helmikuun Terapiassa-podcastissa keskustelemme siitä, millaisia erilaisia ahdistuksen muotoja on olemassa, ja miten ne voivat ilmetä yksilöllisesti. Miten ahdistus eroaa normaalista stressistä, ja mistä tunnistaa, että olisi hyvä hakea apua? Minkälaista itsehoitoa ahdistuksen kanssa voi kokeilla? Miten psykoterapia voi auttaa ahdistuksen hoidossa? Entä onko jokin terapiamuoto erityisen tehokas tietyissä tilanteissa? Miten läheiset voivat tukea ahdistuksessa?

Kuuntele psykoterapeuttiemme syvällinen ja inhimillinen keskustelu, ja osallistu IG-livessä kysymyksilläsi! Voit jättää meille kysymyksiä myös etukäteen anonyymisti @with.heltti Instagram-storyssa.

Podcastin hostina toimii Katri Kanninen, kouluttajapsykoterapeutti ja psykologian tohtori, ja vieraana on tällä kertaa Annamari Heikkilä, psykoterapeutti ja psykologian tohtori.

Tervetuloa mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Voit myös jättää ennakkoon kysymyksiä Instagramissa

Lisää kalenteriin tästä


Terapiassa -podcastissa jutellaan eri mielenterveyden aiheista. Lähetä kysymyksiä ennakkoon anonyymisti Instagramissa, seuraa podcast-jakson nauhoituksia IG-Livessä ja katso jaksot YouTubesta tai kuuntele Spotifysta. with.heltti.fi/live