Tule mukaan
withHeltin
live-streameihin!

Täältä löytyy tiedot kaikista tulevista live-lähetyksistä, niiden aiheista sekä vieraista.

Tulevat live-streamit

SYKSY 2023

Syksyllä 2023 tulemme pitämään kuukausittaisia Q&A -livejä eri teemoista. Jokaisessa livessä houstina toimii withHeltin vakkari asiantuntijoita, ja vieraina aina kyseiseen teemaan erikoistuneita withHeltin terapeutteja. Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja kysymään!

LOKAKUU

Ma 9.10. klo 19

Sukupolvilta toisille siirtyvät taakat ja tarinat

Kysy psykoterapeutilta

w/ Aino Juusola ja Katri Kanninen

MARRASKUU

To 2.11. klo 19

ADHD ja autismikirjo

Kysy psykoterapeutilta

w/ Katri Wahlman-Neuvonen ja Samuli Shintami

MARRASKUU

Ma 20.11. klo 19

Vanhemmuus

Kysy psykoterapeutilta

w/ Miika Tervo ja Katri Kanninen

Tallenteet

Uupumus

Kysy psykoterapeutilta

w/ Liisa Uusitalo-Arola ja Katri Kanninen

Hallitusti hellien

Kysy psykoterapeutilta

w/ Mikael Saarinen ja Katri Kanninen

withHeltti asiantuntijat

withHeltin terapeutit tuottavat artikkeleita sekä sisältöä somekanaviimme. Tässä asiantuntijoita joihin voit törmätä enemmän withHeltin instagramissa, sekä live-streameissa.

Ville Merinen

@terapeuttiville

Olen Ville Merinen ja ammatiltani psykoterapeutti. Olen toiminut psykoterapeuttina vuodesta 2015 saakka. Sitä ennen työskentelin oikeuspsykiatrialla nuorten kanssa yhdeksän vuoden ajan sairaanhoitajana.

Halusin tehdä ison muutoksen suomalaiseen mielenterveysajatteluun, ja siksi, pitkän suunnittelun jälkeen käynnistin Willfeel Twitch-kanavan koronakeväällä 2020. Ensimmäinen lähetys kanavalla oli 12.5.2020, ja YouTube-kanava seurasi perässä kesällä 2020. Kanavien ydinsisältönä on avoin mielenterveyskeskustelu, joiden seuraaminen voi rohkaista katsojan hakemaan apua omiin ongelmiin. Kanavat ovat kasvaneet yhden Suomen suurimmista mielenterveys-teemaisista yhteisöistä.

Perhe on tärkeässä roolissa elämässäni ja siksi vaimoni Elli, tyttäreni Helmi ja poikani Ola ovat myös tuttuja kasvoja kanavilla. Perheen tärkeitä teemoja ovat urheilu, vegaaniruoka ja päihteettömyys.

Mari Laari

@psykologimari

Moi kaikki! Olen Mari Laari tai kuten w/ Heltti yhteisö on minut nimennyt “Marilogi”. Olen pitkän työterveysuran tehnyt työterveyspsykologi, organisaatiokonsultti ja työnohjaaja. 

Nykypäivän työelämä sekä yksityiselämässä koetut paineet haastavat henkistä hyvinvointia, joka auttaa suojaamaan mielenterveyttämme. Haluan auttaa ymmärtämään omat kuormituksen ja henkisten voimavarojen lähteet sekä ohjata löytämään toimivat palautumisen keinot niin työssä kuin vapaa-ajalla vastavoimaksi kuormitukselle.

Tule mukaan kanssani w/ Heltti kanaville starttaamaan työ- tai opiskeluviikkoa ja keskustelemaan esimerkiksi kuormituksen varhaisen vaiheen tunnistamisesta.

Samuli Shintami

@psykologisamuli

Olen Samuli “Psymuli” Shintami ja ammatiltani monipuolisesti kaikesta kinnostuva psykologi sekä opettaja.

Olen perehtynyt erityisesti neurokirjon kysymyksiin kuten autismikirjo ja ADHD.  Muita erityisosaamisalueitani ovat ahdistuksen säätely, oppimisvaikeudet, tietoisuustaidot, mindfulness ja uni. Olen työskennellyt paljon perheiden, nuorten ja lasten parissa – erityisesti vanhemmuuden ja koulunkäynnin kysymyksiin liittyen. Biologinen ja humanistinen näkökulma psykologiaan ovat minulle tärkeitä.

Pidän live-streameja esimerkiksi ADHD-teemoihin liittyen, ja kirjoitan artikkeleita w/ Heltti mielenterveyskirjastoon.

Katri ”Kati” Kanninen

Olen Katri, tutummin Kati ja ammatiltani psykoterapeutti sekä psykologian tohtori. Olen tehnyt pitkään töitä terapeuttina, työnohjaajana ja kouluttajana. Lisäksi olen kirjoittanut useita kirjoja sekä kehittänyt lyhytterapeuttisen työotteen.

Olen aina nauttinut ihmisten kohtaamisesta ja ratkaisujen etsimisestä ihmisten ongelmiin. Rakastan kirjoittamista ja kirjoittelenkin w/ Heltti -mielenterveyskirjastoon – sekä vierailen kuukausittain Villen streameissa ja toteutan reelsejä w/ Heltti Instagramiin.

Roosa Tähtinen

@sosiaalipsykologia

Olen Roosa, hetki sitten valmistunut sosiaalipsykologi (YTM). Olen perehtynyt erityisesti ystävyyssuhteisiin ja sosiaaliseen hyvinvointiin, sekä näiden ja mielenterveyden yhteyteen.

Toimin asiantuntijana erityisesti withHeltin Instagramin puolella. Sosiaalinen hyvinvointi jää mielenterveyden osa-alueena usein hieman piiloon, joten on ilo jakaa täällä erityisesti siihen liittyvää tietoa.

Aino Pekkarinen

@ihmissuhdepsykologi

Olen Aino Pekkarinen, Heltin psykologi. Olen tehnyt lyhytterapiaa kaikenikäisten yksilöasiakkaiden ja parien kanssa, ja jaan withHeltin Instagramiin tietoa erityisesti parisuhde- ja ihmissuhdeteemoista.

Ihmissuhteissa minua kiehtoo se, miten olemme kehittyneet suhteessa tärkeisiin ihmissuhteisiimme, ja miten näiden kokemusten kautta opimme itsestämme ja muista. Yhteys läheisiimme on ollut ihmisille jo evoluution ja selviytymisen näkökulmasta elintärkeä asia, ja se on edelleen ihmismielen hyvinvoinnille hyvin tärkeää, vaikka kuinka yksilökeskeisessä yhteiskunnassa nykyisin elämmekään.

Tule mukaan seuraamaan sisältöjäni, jos parisuhde- ja ihmissuhdeaiheet kiinnostavat sinuakin!

Toiveita ja palautetta

Tahtoisitko kuulla jostakin aiheesta erityisesti? Onko mielessäsi kokemusasiantuntija tai mielenterveyden ammattilainen, jonka haluaisit liveen vieraaksi? Tai haluaisitko jättää palautetta tai kehitysehdotuksia liveistä?

Jätä kommenttisi oheisella lomakkeella!

Mitä asiasi koskee?(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.