Kutsu terapeuttiville tai muita w/ Heltti hosteja kylään

Lähes jokaista meistä mietityttää mieleen ja mielenterveyteen liittyvät asiat, mutta niistä ei kehdata kysyä. Apua haetaan keskimäärin liian myöhään. Ei kukaan ole mieleltään aina huippukunnossa – silti sitä ei kehdata myöntää työelämässä tai opinnoissa. Me päätimme, että myös työpaikoilla, oppilaitoksissa ja muissa yhteisöissä on aika murtaa mielenterveyden stigmaa ja rohkaista keskusteluun.

Nyt voit kutsua terapeuttiville ja muita w/ Heltti -hosteja pitämään henkilöstöllesi, jäsenillesi tai opiskelijoillesi räätälöityjä striimejä sekä rohkeita Q&A-sessioita. Kaikki striimit, kyläilyt ja Q&A sessiot voidaan toteuttaa joka livenä tai etänä, toiveidesi mukaan. Lue lisää tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse withheltti@heltti.fi tai lomakkeella.

Kouluvierailut

terapeuttiville tekee tällä hetkellä kouluvierailuja pirkanmaalaisissa peruskouluissa, lukioissa ja toisen asteen oppilaitoksissa. Kysy lisää!

terapeuttiville live-striimi työpaikalle tai jäsenistölle

terapeuttiville on Suomen tunnetuin ja suosituin terapeutti, jota seuraa jo todennäköisesti moni sinunkin työporukassasi sosiaalisen median kanavissa. Moni kokee, että juuri Villen kanssa on helppoa puhua mielenterveyteen liittyvistä teemoista. 

Kutsu Ville työpaikallesi osaksi tyky- tai tyhypäivää, koko työyhteisön aamupala-hetkeen, tai järjestä vaikka koko porukalle afterwork.

terapeuttiville tai valitsemasi w/ Heltti-asiantuntija pitää työyhteisöllesi räätälöidyn live-striimin, joissa vieraina voi olla yksi tai useampi henkilö työyhteisöstäsi. Keskustelemme organisaatiollesi tärkeistä mielenterveyden teemoista ja kokemuksista. Striimi on interaktiivinen – katsojat voivat seurata keskustelua ja osallistua keskusteluun livenä tai etänä.

Mitä paketti sisältää: Live-striimi (1,5-2h), suunnittelu-palaveri, podcast-tekniikka, podin markkinointimateriaalit työyhteisöllesi, podcastin tallenne ja kiitosvideo.

Voimme toteuttaa podcastin w/ Heltti-studiolta etänä ja striimata samanaikaisesti kaikkiin toimipisteisiisi, hinta alkaen 1500 € + alv. Striimi voidaan toteuttaa myös toimipisteessäsi, jolloin tuomme w/ Heltti-studion paikan päälle. Hinta alkaen 3000 € + alv.

Palvelut työyhteisöille

Rohkea mielenterveyden Q&A – striimi, jossa vastataan kuulijoiden kysymyksiin

Mielenterveyden kysymyksiä ei monestikaan uskalleta tai kehdata kysyä. w/ Heltin rohkea mielenterveyden Q&A antaa työporukoille, tiimeille tai koko henkilöstölle mahdollisuuden kysyä anonyymisti ja saada kiertelemättömiä vastauksia ammattilaisilta. Suosituimpia ovat esimerkiksi ammattiryhmille, kuten koodareille, esihenkilöille tai myyjille kohdennetut Q&A:t.

Mitä paketti sisältää: 1-2 Willfeel-mielenterveyden asiantuntijaa, Q&A sessio (1,5-2h), suunnittelu-palaveri, tekniikka anonyymeille ennakkokysymyksille, studiotekniikka, markkinointimateriaalit työyhteisöllesi, tallenne ja kiitosvideo.

Terapeutti pop-up – madalla kynnystä ottaa ensiaskel

Psykologi pop-up on työpaikoilla suosittu palvelu, jossa psykologi tai terapeutti saapuu säännöllisesti työpaikalle päiväksi. Psykologin tai terapeutin luo voi mennä juttelemaan ilman sen suurempaa syytä – tai monesti myös ihan sellaisesta syystä, josta aiemmin ei ole uskaltanut puhua.

Joillain työpaikoilla pop-up on kerran viikossa tai jotkut haluavat pop-upin esimerkiksi pariksi päiväksi striimin jälkeen.

Psykologi pop-upit päivähinnalla. Saatavissa mm. suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja espanjaksi

Anonyymi pika-apu: Henkilökohtainen Q&A – terapeutti vastaa

Joillakin kynnys ensiaskelen ottamiseen avun piiriin on suuri. Silloin mahdollisuus lähettää anonyymi henkilökohtainen kysymys suoraan terapeutille voi tuntua luontevammalta.

Terapeutti lähettää henkilökohtaisen vastauksen lyhyenä videoviestintä. Tarvittaessa tästä alkaa vyyhti purkautua ja henkilö uskaltautuu hakeutumaan jatkokeskusteluihin.

Hinnoittelun voit valita kysymysten määrän tai määritellyn ajan mukaan.

Herättikö joku palveluista teidän mielenkiinnon?

Otahan yhteyttä lomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä just teille sopiva kokonaisuus!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso tästä tunnelmia