Kutsu withHeltin mielen asiantuntijoita kylään

Lähes jokaista meistä mietityttää mieleen ja mielenterveyteen liittyvät asiat, mutta niistä ei kehdata kysyä. Apua haetaan keskimäärin liian myöhään. Ei kukaan ole mieleltään aina huippukunnossa – silti sitä ei kehdata myöntää työelämässä tai opinnoissa. Me päätimme, että myös työpaikoilla, oppilaitoksissa ja muissa yhteisöissä on aika murtaa mielenterveyden stigmaa ja rohkaista keskusteluun.

Nyt voit kutsua withHeltin mielen asiantuntijoita pitämään henkilöstöllesi, jäsenillesi tai opiskelijoillesi räätälöityjä striimejä sekä rohkeita Q&A-sessioita. Kaikki striimit, kyläilyt ja Q&A sessiot voidaan toteuttaa joka livenä tai etänä, toiveidesi mukaan. Lue lisää tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse withheltti@heltti.fi tai lomakkeella.

Palvelut työyhteisöille

Rohkea mielenterveyden Q&A – striimi, jossa vastataan kuulijoiden kysymyksiin

Mielenterveyden kysymyksiä ei monestikaan uskalleta tai kehdata kysyä. withHeltin rohkea mielenterveyden Q&A antaa työporukoille, tiimeille tai koko henkilöstölle mahdollisuuden kysyä anonyymisti ja saada kiertelemättömiä vastauksia ammattilaisilta. Suosituimpia ovat esimerkiksi ammattiryhmille, kuten koodareille, esihenkilöille tai myyjille kohdennetut Q&A:t.

Mitä paketti sisältää: 1-2 withHeltin mielenterveyden asiantuntijaa, Q&A sessio (1,5-2h), suunnittelu-palaveri, tekniikka anonyymeille ennakkokysymyksille, studiotekniikka, markkinointimateriaalit työyhteisöllesi, tallenne ja kiitosvideo.

Terapeutti pop-up – madalla kynnystä ottaa ensiaskel

Psykologi pop-up on työpaikoilla suosittu palvelu, jossa psykologi tai terapeutti saapuu säännöllisesti työpaikalle päiväksi. Psykologin tai terapeutin luo voi mennä juttelemaan ilman sen suurempaa syytä – tai monesti myös ihan sellaisesta syystä, josta aiemmin ei ole uskaltanut puhua.

Joillain työpaikoilla pop-up on kerran viikossa tai jotkut haluavat pop-upin esimerkiksi pariksi päiväksi striimin jälkeen.

Psykologi pop-upit päivähinnalla. Saatavissa mm. suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja espanjaksi

Anonyymi pika-apu: Henkilökohtainen Q&A – terapeutti vastaa

Joillakin kynnys ensiaskelen ottamiseen avun piiriin on suuri. Silloin mahdollisuus lähettää anonyymi henkilökohtainen kysymys suoraan terapeutille voi tuntua luontevammalta.

Terapeutti lähettää henkilökohtaisen vastauksen lyhyenä videoviestintä. Tarvittaessa tästä alkaa vyyhti purkautua ja henkilö uskaltautuu hakeutumaan jatkokeskusteluihin.

Hinnoittelun voit valita kysymysten määrän tai määritellyn ajan mukaan.

Herättikö joku palveluista teidän mielenkiinnon?

Otahan yhteyttä lomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä just teille sopiva kokonaisuus!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.