Terapiaa Turussa

Onpa kiva kun löysit w/ Heltin Turun terapeuttien omalle sivulle. Täältä voit tutustua meihin tarkemmin, varata ajan sekä tutustua toimipisteeseemme.

Olemme joukko kokeneita lyhytterapiaa tarjoavia psykologeja, jotka lisäksi valmistuvat pian psykoterapeuteiksi. Porukastamme löytyy myös jo valmis psykoterapiaa tarjoava kokenut psykoterapeutti.

Meiltä saat laadukasta terapiaa itsellesi tai läheisellesi. Voit tulla meille juuri sellaisena kuin olet – riippumatta miten mielesi voi.

Olemme täällä sinua varten.

Turun Humalistonkadun eli tutummin Humppiksen toimipisteestä löydät meidät kokeneet, lyhytterapiaa tarjoavat psykologit Katariinan ja Tuulan.

Me molemmat olemme taustakoulutukseltamme psykologeja ja lisäksi olemme kouluttautuneet lyhytterapeuttiseen työotteeseen.

Meille molemmille voit varata ajan netistä joko itsellesi tai läheisellesi, ja tulla terapiaan yksin tai yhdessä.

Voit matalalla kynnyksellä tulla ensikäynnille – siitä solmut lähtevät aukeamaan.

Tästä löydät Turun terapeutit

Tutustu Turun terapeutteihin tarkemmin heidän profiileistaan
tai kurkkaa kaikki Turun vapaat terapia-ajat. Lisäksi etäterapiaan löydät nopeasti aikoja riippumatta sinun tai terapeutin sijainnista – etäterapiaan voit varata ajan tästä.

Tiesitkö, että kaikki Heltin mielen ammattilaiset ovat laadukasta terapiaa tarjoavia kokeneita ammattilaisia, jotka ovat lisäksi myös hyviä tyyppejä. Jokainen withHeltin sivuston kautta terapiaa tarjoava psykologi ja psykoterapeutti löytyy Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki -rekisteristä.

Lämpimästi tervetuloa terapiaan!

TURKU

Humalistonkatu

Humalistonkatu 6, 4. krs.
20100 Turku