Kuka olen?

Psykologina olen rento, lämmin ja helposti lähestyttävä. Minulle keskeisimpiä arvoja ovat yhdenvertaisuus, eettisyys, avoimuus, uteliaisuus ja myötätuntoisuus ja toteutan näitä arvoja myös omassa työskentelyssäni. Minulle on ehdottoman tärkeää antaa jokaiselle yksilölle tilaa toteuttaa itseään ja elää oman näköistä elämäänsä.

Opiskelen parhaillani seksuaalineuvojaksi, joten otan erittäin mielelläni vastaan asiakkaita, jotka haluavat pohtia seksuaalisuuteen liittyviä teemoja. Vastaanotolle tulemisen syitä voivat olla esimerkiksi seksuaalinen halu ja halujen eriparisuus kumppaneiden kesken, seksistä kommunikointi, seksuaali- ja sukupuoli-identiteetti, mieltymykset ja fantasiat, toiminnalliset haasteet ja sairaudet, seksiaddiktio ja pakonomainen seksuaalinen käyttäytyminen, suorituspaineet, ihmissuhdekriisit (esim. uskottomuus) sekä oman seksuaalisuuden toteuttaminen ja seksuaalisten tarpeiden ja toiveiden tunnistaminen ja sanoittaminen. Vastaanotollani ei ole aiheita, joista emme voisi puhua ja kohtaan sinut aina sensitiivisesti ja kunnioittavasti. Voit tulla tapaamiselle yksin tai yhdessä kumppanisi/kumppaneidesi kanssa.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Mielialaan liittyvät haasteet, uupumus, itsekriittisyys, unettomuus, krooninen kipu, neuropsykologiset haasteet sekä seksuaalisuuteen, sukupuoli-identiteettiin ja kaikenlaisiin ihmissuhteisiin liittyvät teemat ja pohdinnat. Pohdin erittäin mielelläni kanssasi, miten voisit elää merkityksellistä, mielekästä ja itseltäsi näyttävää elämää.

Palvelut ja hinnat:

  • Lyhytterapia – 105 € / h
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €

Lisätietoa työtavoista

Työotteeni on aktiivinen sekä voimavara- ja tunnekeskeinen ja pyrin yhdessä etsimään kanssasi uusia näkökulmia elämäsi solmukohtiin sekä lisäämään itsetuntemustasi. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakkaani uteliaasti, empaattisesti ja ennakkoluulottomasti. Tapaamisillani tavoitteeni on rakentaa sinulle kokemus kuulluksi ja nähdyksi tulemisesta sekä luoda sellainen tila, jossa koet turvalliseksi käsitellä kipeitäkin asioita. Vastaanotollani lähdemme liikkeelle aina yksilöllisistä tarpeistasi ja räätälöimme työskentelymme sinulle parhaiten sopivaksi. Olen työskennellyt hyvin eri-ikäisten ihmisten kanssa aina nuorista ikääntyneisiin, minkä ansiosta minulla on hyvät valmiudet kohdata kaikenlaisia elämäntilanteita.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologian maisteri (PsM). Opiskelen myös seksuaalineuvojaksi.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt psykologina toisen asteen oppilaitoksella sekä erikoissairaanhoidossa kuntoutustutkimuspoliklinikalla, kroonisen kivun tiimissä, neurologian poliklinikalla ja vaativalla kuntoutusosastolla. Olen tehnyt myös transsensitiivistä terapiaa sukupuoli-identiteettiin liittyvien pohdintojen tueksi. Lyhytterapeuttiseen työskentelyyn olen kouluttautunut sekä kognitiivis-analyyttisen että kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehysten kautta.

Palautteet

“Tiina kysyy hyviä ja oivaltavia kysymyksiä ja hänelle on helppo puhua myös sellaisista asioista, joista en ole aiemmin puhunut kenellekään muulle.”

Asiakas

“Koin tapaamisillamme, että minut todella nähtiin, kuultiin ja kohdattiin juuri sellaisena kuin olen.”

Asiakas

in English

About me

I am an empathic, easygoing and supportive psychologist who works in an active and resource focused way to increase your self-knowledge. I encounter my every client with a curious, warm and open-minded mindset and I strive to create a safe space in which you can feel comfortable to face and process even difficult topics. I always customize our meetings to match your individual needs.

I have experience in working with a great deal of different topics such as depression and anxiety, burnout, insomnia, chronic pain and neuropsychological challenges. I am particularly interested in questions concerning diversity of sexual and gender identity. Due to my work experience among people from youths to elderly, I find it easy to encounter all kinds of life situations. I am competent at applying short therapy in my work. I also offer remote appointments.