Kuka olen?

Olen psykoterapeutti, työskentelen psykoanalyyttisesti, mutta aktiivisesti ja avoimesti. Olen psykoterapeuttina tutkiva, sinnikäs ja jaksava kaikenlaisten elämän tuomien asioiden edessä. Olen välittävä ja aito. Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa.

Pitkä ja monipuolinen työurani ja kokemukseni psykoterapiatyöstä antaa perspektiiviä ja työkaluja sekä näkemystä erilaisten ihmisten kohtaamiseen ja hoitamiseen.

Urani jalkapallon parissa 1986-2021 on auttanut minua ymmärtämään urheilijan vaativaa ammattia ja tästä johtuen urheilun maailma on minulle tuttu ja asiakkainani on paljon urheilijoita.

Koulutukseni: Olen sairaanhoitaja sekä psykoterapeutti VET.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia
  • Psykoterapia
  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Urheilijasparraus

”Psykoterapeuttina Tapio Tamminen on tuntunut turvalliselta, vakaalta ja lämpimältä, sekä terapiatilanteessa aidosti läsnäolevalta.

Hänen metodinsa on pitkälti asiakkaan valitsemista aiheista keskustelu ja tarkentavien kysymysten esittäminen.

Koin yhdessä työskentelyn rauhalliseksi ja kiireettömäksi; asioilla oli tilaa ja aikaa kypsyä. maalaisjärki ja psykoterapian mystifioinnin purkaminen ovat mielestäni tapion vahvuuksia.

Arvostin myös sitä, että tarvittaessa Tapio jousti käytännön asioissa ja että vastaanotto oli mukava ja hyvällä sijainnilla.

Asiakas

”Ajatteleva ja asioita eri kanteilta punnitseva kollega, jonka sanaan ja näkemykseen on turvallista tukeutua kiireen ja paineen keskellä.

Tapsa kohtaa hänen ympärillään olevat ihmiset aina läsnäolevana vallitsevassa hetkessä. Hän antaa toiselle tilan pohtia ratkaisuja, minkä takia Tapsa valitsee usein kuuntelijan roolin ennen kuin antaa oman näkemyksensä asiasta.

Ihailen suuresti Tapsan kykyä tehdä jatkuvaa itsereflektiota haastavissakin tilanteissa.

Hänessä yhdistyy samaan aikaan poikkeuksellinen energia ja intohimo tekemiseen sekä rauhallinen ja asiantunteva harkinta.

Valmentajakollega