Pauli Siuruainen

Kuka olen?

Ajattelen terapeuttina, että tehtäväni on auttaa sinua jäsentämään elämässäsi tapahtuneita tai tällä hetkellä tapahtuvia kokemuksia (tilanteita) ja tämän kautta helpottaa psyykkistä kärsimystä ja lisätä hyvinvointia elämässäsi. Uskon, että tähän pääsemme parhaiten rakentamalla hyvän yhteistyösuhteen, johon panostan terapian aikana. Terapeuttina olen kuunteleva, empaattinen ja tilaa antava. Tarpeen vaatiessa voin olla aktiivinen ja autan sinua tutkimaan kokemuksiasi syvemmin. Työskentelyotteessani korostuu tunteiden kanssa työskentely, mutta lähden mielelläni suunnittelemaan kanssasi mitä sinä tässä tilanteessa tarvitset, ja mikä sinua voisi parhaiten auttaa.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Minulle on kerääntynyt laaja työkokemus erilaisista mielenterveyteen vaikuttavasta tekijöistä ja sairauksista. Oli sitten kysymyksessä vaikea elämän tilanne, menneisyydessä tapahtuneet traumaattiset kokemukset, akuutti uupumus, ahdistuneisuus, masennus tai vaikeat tunnekokemukset.

Palvelut ja hinnat:

  • Kela-terapia – 110 € / 45 min
  • Lyhytterapia – 110 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (sis. alv 24%)
  • Psykoterapia – 110 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Itse terapiassa kartoitamme rauhassa sinun elämäntilannettasi ja siihen liittyviä vaikeuksia. Näiden mukaan määrittelemme minkä asian eteen lähdemme työskentelemään. Tapaamisilla keskustelemme tasavertaisesti tilanteestasi ja autan sinua syventymään kokemuksiisi ja tuntemuksiisi avointen kysymysten avulla. Yhdessä pohdimme, miksi juuri sinä koet näitä asioita mitä koet ja onko kokemustesi taustalla jotain mitä et ehkä ole aikaisemmin tavoittanut. Tällaisten haavoittuvien puolien ja tunteiden tuleminen jaetuiksi ja omakohtaisesti koetuiksi on eheyttävää. Tarkoituksena on myös lisätä itsetuntemustasi, jonka seurauksena vaikeat tunnekokemukset ja oireet eivät hallitsisi häiritsevästi elämääsi.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen integratiivinen psykoterapeutti ja taustakoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja.

Olen lisäkouluttautunut tunnekeskeisiin psykoterapeuttisiin työotteisiin, kuten mentalisaatioterapiaan (MBT), tunnefokusoituun psykoterapiaan (EFT) ja tunnefokusoituun psykodynaamiseen lyhytterapiaan (ISTDP) ja dialektiseen käyttäytymisterapiaan (DKT).

Keskeisin työkokemukseni: Suurin työkokemukseni on kerääntynyt sekä psykiatrisesta päivystyksestä akuuteista mielialahäiriöstä että kriisitilanteista. Minulle on kerääntynyt myös työkokemusta sekä psykiatrisesta sairaalasta vaikeahoitoisten osastolta että psykiatrian poliklinikalta mielialahäiriöiden hoidosta ja akuutti- ja arviontityöryhmistä.

Palautteet

“Pauli on terapeuttina lämmin, kuunteleva ja välittävä. Hän osaa myös tarvittaessa esittää oikeita kysymyksiä ja ohjata asiantuntevasti syventymään omaan kokemusmaailmaasi. Paulista on ollut minulle suuri apu.”

Asiakas

“Pauli on lämmin, syvällinen ja erittäin hyvä luomaan terapeuttisen ilmapiirin, joka mahdollistaa konkreettisia muutoksia.”

Kollega