Kuka olen?

Olen psykoterapeutti, joka lähestyy työtään lämpimällä sydämellä ja helposti lähestyttävällä otteella. Minulla on 8 vuoden kokemus äitinä, ja lisäksi olen työskennellyt yleislääkärinä yli 15 vuoden ajan. Elämä on opettanut minulle paljon iloineen ja suruineen, ja tämä monipuolinen kokemus näkyy työssäni psykoterapeuttina.

Kognitiivis-integratiivinen psykoterapeuttikoulutukseni on avannut minulle uusimmat menetelmät aikuisten yksilöpsykoterapiassa. Korostan työssäni tunnetyöskentelyä, kehollisuutta ja kokemuksellisuutta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tunnetaitojen harjoittelua, tunteiden tunnistamista kehossa ja skeematerapeuttisia harjoituksia. Yhdistän myös yleislääkäritaustaani psykoterapiaani, mikä antaa minulle kokonaisvaltaisen, joustavan ja ennakkoluulottoman työtavan.

Näen ihmisen kokonaisuutena, jossa keho ja mieli, nykyinen elämäntilanne ja sosiaaliset suhteet vaikuttavat toisiinsa. Tavoitteenani on tarjota kokonaisvaltaista tukea ja lievittää tarpeetonta kärsimystä elämästäsi. Uskon, että elämä on ainutlaatuinen matka, ja pyrin auttamaan sinua löytämään merkityksellisen polun omien arvojesi mukaisesti.

Vastaanotollani voit kohdata erilaisia haasteita, kuten masennusta, ahdistusta, sosiaalista jännittämistä, itsetunnon haasteita, elämän kriisejä, stressiä, uupumusta, unettomuutta, työelämän haasteita tai tarvetta tukeen elämäntapamuutoksissa. Olen täällä auttamassa sinua matkallasi eteenpäin. Pienikin interventio voi avata uusia suuntia, kunhan olet motivoitunut työskentelemään yhdessä. Etsitään yhdessä ratkaisuja tilanteeseesi, varaa aika ja aloitetaan yhteinen työskentely!

Palvelut ja hinnat:

  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min
  • Lyhytterapia – 120 € / 45 min
  • Psykoterapia – 120 € / 45 min

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Lääketieteen lisensiaatti (v. 2009), yleislääketieteen erikoislääkäri (v. 2017), kognitiivinen lyhytterapiakoulutus (v. 2020), kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti (v. 2023)

Keskeisin työkokemukseni: Pitkä työkokemus eri yksiköissä lääkärinä julkisessa terveydenhuollossa pääkaupunkiseudulla.