Kuka olen?

Minua on aina kiinnostanut ihminen ja ihmisen kasvu omaksi ainutkertaiseksi itsekseen. Pidän ihmistä yhteysoliona, joka etsii merkityksellisen elämän kokemusta. Uskon ihmisen kasvun tapahtuvan ja mahdollistuvan aina samanaikaisesti sekä suhteessa ja yhteydessä itseen että toisiin ihmisiin. Tarvitsemme toisiamme tullaksemme näkyviksi ja todeksi sekä itselle että toisille.

Psykologina haluan olla mukana ihmisten kasvutarinoissa rohkaisemassa, tukemassa ja haastamassa heitä kasvamaan ja kehittymään omaksi ainutkertaiseksi minäkseen, löytämään oman ainutkertaisen äänensä ja soimaan sillä parhaiten. Elämän merkityksellisyys löytyy syvemmästä yhteydestä itseen ja toisiin ja tämä mahdollistuu, kun uskallamme kasvaa omaksi itseksemme ja elää omannäköistä elämää.

Meissä on enemmän kasvupotentiaalia kuin monesti itse uskomme ja näkymättömiä mahdollisuuksia. Olen tukenasi elämäsi muutos-, kriisi- tai taitekohdissa, kun mietit elämäsi suuntaa, tavoitteita tai kipukohtia. Autan sinua löytämään vastauksia siihen, kuka sinä olet ja elämään enemmän omannäköistäsi elämää.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erilaiset elämän haasteet.

Palvelut ja hinnat

  • Lyhytterapia – 120 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €
  • Pariterapia – 180 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Minulle tärkeintä on kohdata aina ihminen ja kuulla hänen tarinansa. Työote räätälöityy yhdessä asiakkaan kanssa työstettyjen tavoitteiden ja tarpeiden pohjalta. Tavoitteena on rakentaa asiakkaan kanssa turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jossa kaikki puheenaiheet, tunteet ja ajatukset saavat tulla kuulluksi.

Koulutus ja kokemus

Koulutustaustani on poikkitieteellinen. Syksyllä 2021 valmistuin psykologian tohtoriksi. Väitöskirjani on perheterapiatutkimuksen alalta. Aikaisemmalta koulutukseltani olen teologian maisteri. Minulla on myös yliopistotutkijataustaa teologian ja filosofian opinnoista. Kliinisen työn rinnalla työskentelen tutkijatohtorina. Koen tutkimus- ja kliinisen työn yhdistämisen rikkautena. Tutkimustyö on tapani ylläpitää ammattitaitoani asiakastyössä, mikä on intohimoni. Psykologin työssäni painopiste on vaihdellut aina asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan yksilö-, pari- tai perhesuhteiden tukemisessa.

Palautteet

“Miran kanssa uskaltaa avautua ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä.”

Asiakas

“Mirassa on syvällisyyttä ja hänen seurassaan uskaltaa olla oma itsensä.”

Asiakas

“Mira on rohkaiseva, empaattinen ja osaa kuunnella asiakasta niin, että asiakas kokee asiansa olevan tärkeä.”

Asiakas